zaterdag 8 juli 2023

Filmpje: Rutte verspreekt zich over macht WEF

Er circuleert op dit moment een fragment uit een persconferentie die Rutte begin dit jaar gaf over zijn deelname aan het World Economic Forum.

Rode lijnen

“Deze week was ik zelf een paar dagen niet in Den Haag en zowel in Washington als ook in Davos een paar, denk ik toch, rode lijnen, nee niet rode lijnen, een paar gemeenschappelijke thema’s, laat ik het zo formuleren. Een rode lijn is wat anders,” begon hij vrijdag 20 januari zijn persconferentie.

Rutte doelde met name op thema’s rond Oekraïne, zoals wapenleveranties en het opzetten van een tribunaal, ‘waar ook Den Haag graag een rol in wil spelen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen verspreking, maar de waarheid

Was het een freudiaanse verspreking? “Rutte was in Davos (WEF) waar ‘een paar rode lijnen werden uitgezet’…” reageert emeritus hoogleraar Wouter Keller.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Klaus Schwab bepaalt de rode lijnen. En die staan beschreven in diens boeken ‘The Great Reset’ en ‘The Fourth Industrial Revolution’. Dus geen verspreking, maar de waarheid. Schwab is de ongekozen wereldleider.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...