maandag 17 juli 2023

Mainstream (Media) verrast door 7,5% stijging in doodgeborenen – Wereldwijd hetzelfde beeld

 juli 17, 2023   3257   14

 

    Foto's: Achtergrond  via freepik / zffoto, Waarschuwing via freepik / microone

Plotseling en onverwacht vallen er sinds 2021 overal mensen dood neer met hartaanvallen en verschillende tromboses, velen sterven ter plekke. Plotseling en onverwacht is er wereldwijd een enorme toename van doodgeboorten en miskramen, terwijl de algehele geboortecijfers dalen. Nu erkent de mainstream ook het probleem, maar probeert het te herinterpreteren als “de pandemie”. Maar dan had het probleem al in 2020 moeten beginnen. De voortzetting van de gigantische leugen ligt in het verschiet.

Dode kinderen lijken de mainstream alleen te interesseren als het om zogenaamde vluchtelingen gaat. Dan staan de voorpagina’s vol. Begrijp deze redenering alstublieft niet verkeerd, een dood kind is altijd een reden voor bezorgdheid, rouw en medeleven. Dode mensen mogen nooit tegen elkaar worden opgezet. Het zou des te erger voor een samenleving moeten zijn als het aantal doodgeborenen toeneemt (ook al ontkennen sommige mensen de menselijkheid van deze te vroeg gestorven baby’s), schrijft Willi Huber.

Nu kopte de Duitse krant Bild: “Artsen verdenken Corona: mysterieuze toename van doodgeboorten”. Wij verdenken Bild ook. En we hebben nogal wat zekerheid over de bijwerkingen van vaccinaties.


     Machinevertaling

 

Kijk zelf maar sinds wanneer en hoe gedetailleerd wij verslag doen van dit probleemgebied – en daarvoor door de mainstream worden gehekeld, beledigd en gecensureerd. Vanwege onze berichtgeving zonder oogkleppen werd ons eind vorig jaar zelfs de mogelijkheid ontnomen om onze onkosten te dekken via Google-reclame, net als alle andere online media met een groot bereik. Zonder uw donaties zouden we allang moeten sluiten. Alternatieve media zijn de enige kans om antwoorden te vinden op de voortdurende leugens en propaganda van de mainstream.

Immense gevaren voor ongeboren leven en baby’s

Een kleine selectie van ons werk – niemand kan zeggen dat hij het niet wist, want het eerste bewijs kwam al in 2021 aan het licht. Vooral Pfizer zelf wist altijd al van de risico’s voor foetussen en baby’s.

·         Gefahr für das ungeborene Leben: Studie führt vermehrte Totgeburten auf Maskenzwang zurück

·         Sinkende Geburtenrate, steigende Totgeburten: Philadelphia bietet 1.000 Dollar Belohnung für Schwangere

·         Trotz Zuwanderungsplus vier Prozent weniger Neugeborene in Österreich – warum?

·         Singapur verzeichnet nach Covid-Massenimpfungen 70%igen Anstieg bei Totgeburten

·         Mögliches Risiko: Mehr Totgeburten durch “offlabel”-Impfung?

·         Dramatische Zunahme von Fehl- und Totgeburten: Covid-Impfung verantwortlich?

·         Neue verheerende Daten zu Impfungen: Höheres Infarkt-Risiko, Anstieg von Totgeburten

·         Scientific American: Depopulation fürs Klima – sinkende Geburtenraten sind “gute Nachrichten”

·         Offizielle Daten aus der Schweiz: größter Geburtenrückgang seit über hundert Jahren!

·         Dokument: Pfizer und Behörden kannten hohe Impfrisiken für Föten und Babys schon im April 2021

·         Massiver Geburtenrückgang in Berlin: Woran mag es liegen?

·         Studie zeigt massiven Geburtenrückgang in Folge der Impfkampagne in Deutschland

·         Neue Studie zeigt besondere Schädlichkeit der Covid-Vakzine in der Schwangerschaft

·         Alarmierender offener Brief: 66 Mediziner warnen vor Gefahren der Covid-Impfung in Schwangerschaft

 

Volledig misleidende Duitse media en hun volgzame knechten bazelden onlangs nog over klimaatverandering als de aanleiding. Als een “journalist” deelneemt aan dergelijke machinaties, kan hij medeplichtig worden genoemd.

·         Totgeburten auch in Deutschland um 24 Prozent gestiegen. Hält Klimawandel-Theorie?

·         Systemmedium meldet: Mehr Fehl- und Totgeburten wegen Klimakrise

Toch geeft de Bild-Zeitung toe dat de grote sterfte onder ongeboren kinderen pas in 2021 begon – het tweede jaar van de “pandemie”. Want in 2020, toen er nog geen “vaccinaties” tegen de o zo gevaarlijke ziekte waren, werd deze sterfte niet geregistreerd. In cijfers: Er waren 3.420 doodgeborenen in Duitsland in 2021. Helaas zijn er nog geen officiële bevindingen over 2022 – maar gemeten aan de daling van het aantal geboorten, is het probleem waarschijnlijk eerder toegenomen dan afgenomen. Uitgedrukt als percentage is dit een stijging van 7,5 procent in doodgeboorten in Duitsland. Het criterium voor een doodgeboorte is het bereiken van de 24e week van de zwangerschap (einde van de 6e maand) of een gewicht van 500 gram. Cijfers over miskramen, d.w.z. doodgeborenen voordat deze belangrijke data bereikt zijn, worden naar verluidt helemaal niet statistisch geregistreerd in Duitsland.

    Machinevertaling

De mainstream vermoeden deze redenen

De veronderstelling van Laura Krimmer, de verantwoordelijke auteur van Bild:

·         meer kunstmatige inseminaties

·         meer keizersneden

·         Coronabesmetting van zwangere vrouwen

Het is duidelijk dat de eerste van deze vermeende redenen koffiedik kijken is. Om dit te bewijzen zou men het aantal kunstmatige inseminaties en een statistisch relevante toename moeten onthullen. Hetzelfde geldt voor het aantal keizersneden, een bevallingstechniek die al heel lang wordt toegepast. Het meest aannemelijke verband voor de dame lijkt te liggen bij de ziekte van Corona. Het ademhalingsvirus heeft de placenta aangetast. Er wordt een studie genoemd, maar noch de naam, noch een link. Dan zouden mensen het zelf kunnen controleren. Natuurlijk hebben we het onderzoek opgezocht en kunnen we het hier linken voor geïnteresseerde lezers.

 

Overigens heeft het Oostenrijkse “OE24” ook meegedaan aan het verspreiden van de inhoud dat Corona op de een of andere manier schuld zou hebben aan de doodgeboorten. Terwijl Bild nog steeds opmerkt dat er geen bewijs is dat bijwerkingen van de vaccinatie verantwoordelijk waren, laat OE24 dit deel helemaal weg. Dit is in strijd met journalistieke zorgvuldigheid, die ervoor moet zorgen dat een feit van alle kanten wordt bekeken. In een tijdperk van gekochte houding journalistiek, is er geen verontwaardiging over dergelijke blunders – ze worden beschouwd als normaliteit. Bild, aan de andere kant, linkte schaamteloos naar zijn eigen rapport van februari 2022, dat getuigt: De experimentele Covid-vaccinaties zouden geen probleem zijn tijdens de zwangerschap.

Vaccinatie voor zwangere vrouwen is complete waanzin

Nogmaals, het moet gezegd worden: Wat is er van een samenleving, wat is er van de medische professie terechtgekomen, dat de hoogste principes van de geneeskunde, dat een zwangere vrouw zo mogelijk aan geen enkele stof mag worden blootgesteld, van de ene op de andere dag werden losgelaten en er zelfs een tegengestelde aanbeveling werd gedaan? Roken en alcohol worden als taboe beschouwd tijdens de zwangerschap, de meeste medicijnen worden als verboden beschouwd of zouden alleen in noodgevallen ingenomen mogen worden – maar experimentele mRNA-vaccins die lichaamscellen herprogrammeren en het lichaam overspoelen met giftige spike-eiwitten zouden oké zijn? Tot op de dag van vandaag vermelden de fabrikanten van “vaccins” op de bijsluiter dat er niet genoeg informatie beschikbaar is over de veiligheid van de “vaccins” voor zwangere vrouwen. Een van de meest gemelde bijwerkingen van de “vaccins” is “hevige menstruatiebloeding”. In werkelijkheid zou een deel hiervan ook het gevolg kunnen zijn

Het tijdschrift Multipolar heeft onlangs gekeken naar de huidige stand van het onderzoek en mogelijke schadelijke mechanismen die leiden tot de daling van het aantal geboorten. Een verband met coronavaccinatie is, ondanks alle sussende woorden, wetenschappelijk aannemelijk. De uiterst belangrijke tekst is geschreven door Florian Schilling, die zich bezighoudt met bijwerkingen en de behandeling daarvan.

In deze context moeten we ook een belangrijke paper uit Zwitserland noemen, “Geboortedaling in Zwitserland”, waarvan de huidige versie gedateerd is op 6 juni 2023. Dit bewijst een “babykloof” die in direct verband staat met “vaccinaties”:


Het is te hopen dat de mensheid een tijd zal meemaken waarin deze waanzin openlijk wordt aangepakt – en de Code van Neurenberg tot een onveranderlijke verplichting wordt gemaakt om ervoor te zorgen “dat dit nooit meer gebeurt”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mainstream-verrast-door-75-stijging-in-doodgeborenen-wereldwijd-hetzelfde-beeld/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...