maandag 17 juli 2023

Onderzoek bevolen na overlijden 3-dagen oude baby na COVID swabmonster

 oktober 18, 2021   6575   14   

De regering van Tripura heeft donderdag een onderzoek gelast naar de dood van een drie dagen oude baby die stierf kort nadat swabmonsters waren genomen voor een Covid-19-test in een ziekenhuis, bericht Greatgameindia.com.

Het gerechtelijk bevel kwam een dag nadat de ouders van de baby de artsen ervan beschuldigden verantwoordelijk te zijn voor de dood, omdat de baby gezond was tot de afname van de collectie swabmonsters voor de Covid-19-test.

De baby werd aan de test onderworpen omdat zijn moeder ook Covid-19 positief is.

De baby werd op 10 augustus geboren in het door de regering beheerde Govind Ballabh Pant (GBP) ziekenhuis en overleed woensdag, naar verluidt nadat zijn Covid swabmonsters waren genomen.

“Er is een team van drie leden samengesteld om de dood van de baby te onderzoeken. Het team zal zijn verslag in de komende drie dagen indienen. We zullen de details van de zaak kennen nadat we hun verslag hebben ontvangen,” zei de directeur van het ministerie van Volksgezondheid Dr. Subhasish Debbarma.

Hij voegde eraan toe dat hij niet op de hoogte was van de Covid-19 testrapporten van de baby, maar zei dat zijn moeder positief had getest.

Volgens de moeder van de baby en andere familieleden begon de baby uit de neus te bloeden nadat er swabmonsters uit zijn neus waren genomen.

Zij zeggen dat de dienstdoende artsen hen verzekerden dat het goed met hem zou komen, maar dat hij na enige tijd overleed.

SK Rakesh, secretaris-generaal, wist de verslaggevers nu al te vertellen dat de dood van de baby geen verband hield met het nemen van swabmonsters. De autoriteiten wachten echter op het autopsierapport om de doodsoorzaak te kennen.

 

Een meisje van twee dagen oud, dat ook Covid-19 positief was, was reeds op 2 augustus gestorven. Tot nu toe zijn er in Tripura 44 Covid-19 patiƫnten overleden, waarvan twee door zelfmoord.

In een ander incident stierf volgens VAERS-gegevens een baby die borstvoeding kreeg aan bloedstolsels en ontstoken slagaders weken nadat zijn moeder het Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen, Frontnieuws: Drama: 5-maanden oude baby sterft nadat moeder Pfizer-vaccin heeft gekregen – aan bloedstollingsstoornis.

Dit was het tweede bekende geval van een baby die borstvoeding heeft gekregen en is gestorven aan bloedstolsels als gevolg van het vaccin.

Bovendien stierf een tweejarige baby binnen zes dagen na de tweede vaccinatie met het COVID-19-vaccin van Pfizer in de lopende experimentele klinische proeven op meer dan 10.000 kinderen onder de leeftijd van 5 tot 11 jaar.

Onlangs werden meer dan 200.000 COVID-testkits teruggeroepen nadat ze als gevolg van een onbekend fabricageprobleem vals-positieve resultaten hadden opgeleverd.

Anderzijds werd de New York Times opnieuw betrapt op het verspreiden van valse berichten over kinderen die in het ziekenhuis waren opgenomen voor COVID-19.

Volgens een klokkenluider heeft Pfizer wetenschappers opgedragen het gebruik van geaborteerd foetaal weefsel voor de productie van vaccins te verdoezelen.

Pfizer’s Chief Scientific Officer, Philip Dormitzer, geeft toe dat geaborteerd foetusweefsel wordt gebruikt in het vaccinprogramma van het bedrijf, maar dat medewerkers zich moeten houden aan Pfizer’s gepolijste verhaal waarin elke vermelding van geaborteerd foetusweefsel wordt weggelaten om problemen met het publiek te voorkomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/onderzoek-bevolen-na-overlijden-3-dagen-oude-baby-na-covid-swabmonster/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...