vrijdag 7 juli 2023

VIDEO: Ster van ‘Sound of Freedom’, de krachtigste klokkenluidersfilm die in decennia is uitgebracht, zegt dat Amerikaanse ‘drieletteragentschappen’ betrokken zijn bij kindersekshandel

 juli 7, 2023  637  3

 

Ik heb een deel van mijn vakantie op 4 juli in een bioscoop doorgebracht, iets wat ik al jaren niet meer heb gedaan, en ik deed het niet omdat ik vermaakt wilde worden, maar omdat ik geïnformeerd wilde worden, schrijft Leo Hohmann.

De film Sound of Freedom, een waargebeurd verhaal gebaseerd op het leven en werk van ex-Homeland Security agent Tim Ballard en zijn “Operation Underground”, was veel meer dan ik had verwacht. Ik werd geïnformeerd, woedend, tot tranen toe geroerd en geïnspireerd. Ik raad iedereen ten zeerste aan om het te zien.

Alles wordt nu duidelijker waarom het Biden-regime de grens tussen de V.S. en Mexico heeft opengesteld en de wereld heeft uitgenodigd om naar hem toe te komen. Hij werkt samen met de mensensmokkelkartels die meer geld verdienen dan ooit, en ze zijn hier al heel lang mee bezig.

De Verenigde Staten zijn de grootste producent van kinderporno en de grootste consument in de kinderseksslavenindustrie. Dit is zowel beschamend als vernietigend. Sound of Freedom werd vijf jaar geleden voltooid, maar de producenten moesten talloze hindernissen overwinnen, waaronder het feit dat ze werden uitgesloten door degenen die films financieren, distribueren en promoten. Minstens één grote studio wilde de film financieren en trok zich toen terug. Maar uiteindelijk hebben ze dit meesterwerk op de markt gebracht en hij draait nu in de bioscoop. Als genoeg mensen hem zien, zie ik de mogelijkheid voor grote veranderingen in Amerika. Laten we bidden dat het zo is.

Jim Caviezel, die de rol van Ballard speelt, noemt de kindersekshandel “het grootste kwaad dat de mensheid kent,” en het “gebeurt op dit moment.”

 

En de Amerikaanse regering dekt deze industrie in, net als de corrupte mainstream media en hun ingehuurde “factcheckers”.

Als u een politicus was, of iemand met invloed op een politicus, dan zou ik denken dat alle andere kwesties in vergelijking met deze verbleken. Toch zwijgen ze.

De neocons kunnen maar niet ophouden met plannen maken voor een oorlog met Rusland, maar ze willen niet praten over deze donkere smet op de morele status van Amerika in de wereld.

Waarom zwijgen ze? Omdat het verkopen van kinderen voor winst big business is in Amerika en de rijkdom ook over veel andere landen wordt verspreid.

Dit is een handel van 152 miljard dollar per jaar, aldus Caviezel. Het heeft de illegale wapenhandel overtroffen en is de tweede plaats na illegale drugshandel.

De kartels kunnen één keer een kilo cocaïne verkopen. Maar ze kunnen een kind vijf tot tien keer per nacht verkopen.

Hieronder staat een interview dat Caviezel vorige week deed met War Room podcast Steve Bannon.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2xvo48-jim-caviezel-hollywood-elite-trying-to-kill-me-for-exposing-cia-child-sex-t.html

Caviezel heeft het ook over het verband tussen de kindersekshandel en de Amerikaanse biolabs in Oekraïne en andere landen.

De “agentschappen met drie letters” van de Amerikaanse overheid zijn erbij betrokken, zei hij, en hij voegde eraan toe: “Het is mijn mening dat dit iets is dat ze niet willen oplossen.”

Dit moet stoppen. Zoals de film aan het einde zegt: “Gods kinderen zijn niet te koop.”

Openbaring 18:11-13 spreekt over dit soort demonische activiteiten in de laatste dagen. Er staat dat een herleefd Babylonisch systeem genadeloos vernietigd zal worden wanneer een coalitie van naties zich ertegen keert en het tot de grond toe afbrandt. “De kooplieden der aarde zullen wenen en treuren” over de vernietiging van Babylon, “want niemand koopt hun koopwaar meer.” Vervolgens worden een aantal artikelen opgesomd die door het Babylonische systeem van de eindtijd gekocht en verkocht werden, waaronder “kaneel en wierook, welriekende olie en wierook, wijn en olie, fijn meel en tarwe, runderen en schapen, paarden en strijdwagens, en de lichamen en zielen van mensen.

 

Mel Gibson werkt naar verluidt ook aan een film over de handel in seksslaven en zegt dat zijn leven bedreigd is.

De eerste stap in het uitroeien van dit probleem is bewustwording, zei Gibson, en voegde eraan toe: “Ga Sound of Freedom zien.”

Als u de film gezien heeft, laat me dan hieronder weten wat u ervan vindt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/video-ster-van-sound-of-freedom-de-krachtigste-klokkenluidersfilm-die-in-decennia-is-uitgebracht-zegt-dat-amerikaanse-drieletteragentschappen-betrokken-zijn-bij-kindersekshandel/

 

Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ring

Mel Gibson vreest voor zijn leven nadat hij gezworen heeft een pedofiele elitekring te ontmaskeren die actief is in het hart van het Hollywoodsysteem. Volgens Gibson hebben de Hollywood-elites al geprobeerd om hem te elimineren, het zwijgen op te leggen en zijn carrière te vernietigen – maar dat is allemaal niet gelukt omdat wij, het … Meer lezen overMel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ring

https://www.frontnieuws.com/mel-gibson-hollywood-elite-probeert-me-te-vermoorden-voor-onthullen-pedofiele-ring/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...