vrijdag 7 juli 2023

ZEER DRINGEND: De vruchtbaarheidscrisis in mRNA-landen wordt dieper

 Waarom wil niemand de daling van het aantal geboortes sinds 2021 onderzoeken?

juli 6, 2023   4109  38

De wereldwijde babycrisis verergert – en het probleem is het grootst in landen die het meest leunden op mRNA Covid-prikken.

Verschillende landen die een stabiel geboortecijfer hadden voordat de mRNA’s in 2021 werden geïntroduceerd, hebben sindsdien een scherpe daling gezien. Zweden had van 2012 tot 2021 ongeveer 115.000 geboortes per jaar. Vorig jaar daalden de geboorten tot 105.000. In 2023 zullen het er minder dan 100.000 zijn. Duitsland heeft een vergelijkbare trend, schrijft Alex Berenson.

Ondertussen hebben Oost-Europese landen zoals Bulgarije – waar de mRNA-prikcijfers veel lager waren – het afgelopen jaar in sommige gevallen het aantal geboortes zien stijgen.

De trend is niet universeel en het blijft onduidelijk hoe de prikken de vruchtbaarheid kunnen schaden. Ze veroorzaken bij veel vrouwen ernstige menstruatieveranderingen, maar grote onderzoeken tonen aan dat het gebruik ervan tijdens de zwangerschap geen miskramen veroorzaakt. Als ze schadelijk zijn, gebeurt dat waarschijnlijk eerder, door de kans op conceptie of implantatie van nieuwe embryo’s te verkleinen. Verschillende onderzoeken tonen een afname van sperma aan bij mannen die deze serums hebben gekregen.

Maar toch hebben regeringen, wetenschappers en de media mogelijke verbanden tussen mRNA en onvruchtbaarheid niet onderzocht. In plaats daarvan bespotten of negeren ze iedereen die erover begint.

De mRNA-landen met de grootste vruchtbaarheidscrisis liggen niet in Europa.

Oost-Aziatische landen met een bijna universele mRNA-prik opname onder volwassenen hadden al krimpende geboortecijfers. Maar sinds begin 2022 hebben ze het geboortecijfer zien dalen tot een niveau dat voorheen ondenkbaar werd geacht.

De crisis is het ernstigst in Zuid-Korea, een land met 51 miljoen inwoners dat in april nog amper 600 geboortes per dag telde. Het Zuid-Koreaanse geboortecijfer is nu amper een derde van het niveau dat nodig is om de bevolking van het land stabiel te houden. Taiwan en Japan staan er nauwelijks beter voor. Japan had vorig jaar bijna twee keer zoveel sterfgevallen als geboorten.

De trend gaat gepaard met beperkingen.

In Spanje en Italië – waar de geboortecijfers voorheen lager waren dan in de Noord-Europese landen – is de daling sinds begin 2022 kleiner. Geboortes daalden vorig jaar ook in China, dat geen mRNA-vaccins gebruikte, hoewel de Chinese statistieken onbetrouwbaar zijn en China’s lockdown veel langer duurde dan in andere landen, waardoor internationale vergelijkingen moeilijk zijn.

 

(Jaarlijkse geboorten in Zweden. Een van deze jaren is niet zoals de andere. En in 2023 was het nog erger).

          (BRON)

 

( Zoals hierboven, als hieronder… NSW staat voor New South Wales, de grootste staat in Australië. Niets te zien hier, mensen, niets te zien hier:)

(BRON)

De daling na de geboorte is vooral opvallend omdat de geboorten in veel landen in 2021 stegen, na een korte daling in de winter van 2021. Maar begin 2022 – ruwweg negen maanden na het uitrollen van de mRNA’s naar volwassenen in de vruchtbare leeftijd – begonnen ze weer te dalen. Ze hebben zich niet hersteld.

Een recente paper met de naam “Pandemic Roller-Coaster” verklaart de trend:

De eerste pandemische schok ging in de meeste landen gepaard met een daling van het aantal geboorten, met de scherpste daling in januari 2021… De meeste landen meldden een stabiel of licht stijgend aantal geboorten in de daaropvolgende maanden, vooral in de herfst van 2021.

Een andere, vrij onverwachte, daling van het aantal geboorten begon in januari 2022 en hield verband met de concepties in het voorjaar van 2021, toen de pandemische maatregelen grotendeels waren afgezwakt en de vaccinatie op gang kwam. [nadruk toegevoegd]

De gegevensreeks van het artikel eindigde in september 2022, maar de trends zijn sindsdien alleen maar duidelijker geworden.

Toch hebben de media nauwelijks over de kelderende geboortes geschreven. Als ze dat doen, gaan ze op zoek naar niet-mRNA-verklaringen. Toen het verslag deed van de daling van het aantal geboorten in New South Wales, kwam een Australische krant met deze huiler:

Dr. Liz Allen, een demograaf aan de Australian National University, zei dat de daling van het aantal geboortes te wijten was aan zowel kortetermijnfactoren – zoals koppels die hun zwangerschapsplannen naar voor haalden tijdens de COVID – als factoren op langere termijn, zoals bezorgdheid over huisvesting en klimaatverandering.

Alsof niemand ooit aan klimaatverandering heeft gedacht vóór 2021!

In een aparte allesbehalve-vaccins “factcheck” een paar dagen geleden, beweerde een professor in de demografie aan de Australische Nationale Universiteit dat “er grote variabiliteit is in geboorten over korte perioden”, een bewering waarvan ze moet weten dat die niet waar is. Geboortes stijgen en dalen in de loop van de tijd, maar grote veranderingen duren meestal meerdere jaren, zo niet decennia.

 

In feite was de vruchtbaarheid in Europa vóór 2021 al twee decennia grotendeels stabiel, zoals Eurostat – de statistische eenheid van de Europese Commissie – in maart 2023 rapporteerde. Na een daling aan het eind van de 20e eeuw, steeg het geboortecijfer per vrouw in de vruchtbare leeftijd zelfs licht tussen 2000 en 2021, waarschijnlijk door een hoog geboortecijfer van moslimmigranten naar Europa.

(Het was niet de bedoeling dat dit een documentaire zou zijn. En wat is er met Clive Owen gebeurd?)


U zou denken dat de recente geboortecrisis beleidsmakers en wetenschappers ertoe zou aanzetten om eens goed naar mRNA te kijken – een nieuwe biotechnologie waarvan de effecten op de vruchtbaarheid nog nauwelijks bestudeerd zijn.

U zou het mis hebben.

Slechts een handvol kleine studies, bijna allemaal buiten de Verenigde Staten en Europa, hebben de invloed van mRNA’s op sperma onderzocht. Hun resultaten waren verre van geruststellend. Een jaar geleden rapporteerden Israëlische onderzoekers dat de Pfizer jab:

Tijdelijk de spermaconcentratie en het totale aantal beweeglijke zaadcellen bij spermadonoren aantast

Na onderzoek van sperma van 37 donoren ontdekten de wetenschappers dat het aantal “beweeglijke” spermacellen – spermacellen die meestal in een rechte lijn zwemmen en theoretisch een eicel kunnen implanteren – ongeveer drie maanden na een BNT162b2-injectie met 22 procent daalde. De grens van drie maanden is cruciaal omdat een volledige cyclus van spermaproductie ongeveer twee maanden duurt. Testen die minder dan twee maanden na de vaccinatie plaatsvinden, hebben mogelijk geen effect op de effecten van de injecties.

Minstens drie andere kleine onderzoeken hebben op soortgelijke problemen gezinspeeld – hoewel de wetenschappers die ze hebben uitgevoerd hun bevindingen over het algemeen hebben gebagatelliseerd.

In maart 2023 rapporteerden Japanse onderzoekers dat een index van de beweeglijkheid van sperma bij 10 donoren 12 weken na hun tweede dosis sterk was gedaald; de donoren waren prospectief geworven. Het ruwe aantal beweeglijke spermatozoïden daalde ook sterk, met meer dan 30 procent van vóór de vaccinatie tot na de tweede dosis.

Ondertussen vonden Zuid-Afrikaanse onderzoekers een daling van ongeveer 20 procent in het gemiddelde aantal beweeglijke zaadcellen na vaccinatie bij 46 mannen die hun sperma lieten testen in een vruchtbaarheidskliniek. (Negenentwintig mannen hadden de prik van Pfizer gekregen, terwijl op één na alle andere mannen de prik van Johnson & Johnson hadden gekregen).

 

Op dezelfde manier rapporteerden onderzoekers van twee vruchtbaarheidsklinieken in Irak “een lichte vermindering van zowel de totale beweeglijkheid als de progressieve beweeglijkheid na het Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 vaccin” bij 60 mannen jonger dan 50 jaar.

(Zuid-Korea: ga langs begraafplaatsen en kort kinderdagverblijven)


(BRON)

Hoe zit het met grotere onderzoeken op langere termijn die uitsluitsel zouden kunnen geven over de vraag of de mRNA-prikken het aantal of de kwaliteit van het sperma hebben aangetast?

Die bestaan niet. Eén klein Israëlisch onderzoek bij 58 mannen, gepubliceerd in september 2022, vond geen verschil in aantallen na zes tot 14 maanden. Als er andere langetermijnstudies zijn gepubliceerd of worden uitgevoerd, heb ik ze niet gevonden. De National Institutes of Health geven meer dan $1 miljard uit aan onderzoek naar het niet-bestaande probleem van long Covid – en niets aan een kwestie die, niet overdreven, de toekomst van de mensheid beïnvloedt.

Studies over de vraag of de injecties het vermogen van vrouwen om op natuurlijke wijze zwanger te worden beïnvloeden, zijn nog moeilijker te vinden. Verschillende onderzoekers hebben gemeld dat de injecties het aantal succesvolle zwangerschappen van embryo’s die na in-vitrofertilisatie zijn geïmplanteerd, niet lijken te verlagen.

Maar IVF is inherent heel anders dan een natuurlijke zwangerschap. Niemand betwist dat de prikken de menstruatiecyclus maandenlang kunnen beïnvloeden. Zouden ze permanente veranderingen in het baarmoederslijmvlies kunnen veroorzaken, waardoor implantatie moeilijker wordt? Ook hier is weinig onderzoek naar gedaan. Eén groot onderzoek, gepubliceerd in januari 2022, bood een geruststellende bevinding: het toonde geen verschil in zelfgerapporteerde vruchtbaarheid bij een steekproef van 2.126 Amerikaanse en Canadese vrouwen die in 2021 zwanger probeerden te worden.

Het gebrek aan onderzoek zou er niet toe doen als het aantal geboortes niet kelderde.

Maar dat zijn ze wel.

Wat moet er gebeuren voordat we beginnen uit te zoeken waarom?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zeer-dringend-de-vruchtbaarheidscrisis-in-mrna-landen-wordt-dieper/

 


Nieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en dood

Een berg bewijsmateriaal gevonden in de vertrouwelijke Pfizer documenten die de U.S. Food & Drug Administration door een gerechtelijk bevel gedwongen is te publiceren, bewijst dat COVID-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leiden door zijn effect op de vruchtbaarheid bij vrouwen, door zijn bijdrage aan zwangerschapsverlies, en de schade die het toebrengt aan pasgeboren baby’s, wat … Meer lezen overNieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en dood

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studie-en-pfizer-documenten-bewijzen-dat-covid-19-vaccinatie-massale-ontvolking-zal-veroorzaken-door-onvruchtbaarheid-en-dood/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...