maandag 10 juli 2023

YouTube censureert maidenspeech van politicus, kijken dus: ’30 minuten aan waarheidsbommen’


“30 minuten aan waarheidsbommen.” Zo omschreef een Twittergebruiker de maidenspeech van John Ruddick in het parlement van de Australische deelstaat New South Wales op 28 juni.

Ruddick zei in het parlement hardop wat veel Australiërs al enige tijd zeggen, in eerste instantie alleen ’s avonds aan de keukentafel, maar later steeds meer in het openbaar, op het werk of in de kroeg.

YouTube was er als de kippen bij om de speech van Ruddick te verwijderen. De Liberal Party of Australia zegt dat het voor het eerst in de Australische geschiedenis is dat een maidenspeech van een politicus is gecensureerd door YouTube.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Autoritaire corona-politiestaat

YouTube beweert dat de video in strijd is met haar ‘beleid ten aanzien van medische informatie’.

Wat zei Ruddick zoal in zijn speech? Hij zei dat de overheid van New South Wales een ‘autoritaire corona-politiestaat’ heeft opgetuigd en zich heeft laten beïnvloeden door ‘vaccin-extremisme’.

Wat laten de data zien? Hoe minder vaccins je neemt, hoe minder kans je hebt om in het ziekenhuis of de ic te belanden. Sinds de uitrol van het vaccin is de oversterfte in landen als Australië met 15 tot 20 procent toegenomen, aldus de politicus.

Ruddick zei dat maar weinig mensen de vijfde prik hebben gehaald omdat vele Australiërs iemand kennen die een ernstige bijwerking heeft gehad.

Waanzin

Hij zei dat ivermectine, een medicijn dat in 2015 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won, onterecht werd weggezet als ontwormingsmiddel voor paarden.

De politicus vindt het nastreven van de net-zero-economie bovendien ‘waanzin’.

[Zero Hedge]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...