zondag 13 augustus 2023

Bill Gates’ WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereist

augustus 13, 2023  3385   35   

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie van Bill Gate zijn er binnenkort massale vaccinaties nodig om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen, waaronder de dreiging van ziekten die verspreid worden door muggen die naar nieuwe gebieden migreren, bericht Thepeoplesvoice.

Dr. Maria Van Kerkhove, de technische leidster van de WHO voor COVID-19, maakte de verontrustende opmerkingen tijdens een recente persconferentie terwijl ze naast WHO-chef Tedros Ghebreyesus zat.

“Veel hiervan gaat ook over ander gebruik van bestaande instrumenten,” zei ze, “in gevallen waar we interventies hebben zoals medische interventies, therapeutica of vaccins, afhankelijk van de ziekteverwekker.”

“We moeten ons daarop voor kunnen bereiden.”


Van Kerkhove zei verder dat landen “moeten kijken naar hoe de veranderingen in klimaatverandering en de dynamiek van spillover en amplificatie veranderen – en zich daarop moeten voorbereiden.”

Ghebreyesus zei dat COVID-19 niet langer een noodsituatie is, maar dat het risico nog steeds hoog is. Hij klaagde ook dat veel landen hun COVID-gegevens niet meer aan de WHO rapporteren.

In de afgelopen maand heeft slechts 25% van de landen en gebieden COVID-19 sterfgevallen aan de WHO gemeld, aldus Ghebreyesus.

“En slechts 11% heeft ziekenhuisopnames en IC-opnames gemeld,” zei hij.

“Dit betekent niet dat andere landen geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames hebben – het betekent dat ze deze niet aan de WHO rapporteren.”

Ghebreyesus vroeg landen om weer gegevens aan zijn organisatie te gaan rapporteren.

“Het virus blijft in alle landen circuleren, blijft dodelijk en blijft veranderen,” waarschuwde hij.

In juni ging de WHO een partnerschap aan met de Europese Unie om een wereldwijd digitaal vaccinpaspoortsysteem te creëren voor toekomstige pandemieën.

Ghebreyesus zei toen dat klimaatverandering, ontbossing en verstedelijking toekomstige pandemieën zullen verergeren tenzij landen “gezamenlijke en gecoördineerde actie ondernemen als één wereldgemeenschap.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-who-zegt-dat-klimaatverandering-massale-vaccinaties-tegen-migrerende-muggen-vereist/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...