vrijdag 11 augustus 2023

Covid-waanzinnige leidster van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern kondigt aan dat seksorgieën van 25 personen nu “veilig” kunnen worden hervat

 december 16, 2021   7901   27 

Seksbeluste Kiwi’s die tot de Covidisme religie behoren, hebben goed nieuws gekregen van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die aankondigde dat tot 25 personen – maar niet meer dan dat – nu veilig kunnen deelnemen aan een orgie zonder het risico te lopen geïnfecteerd te worden met het covid-virus, bericht Naturalnews.com.

In een aankondiging legde Ardern uit dat op basis van de criteria van het “verkeerslichtsysteem” van het land, Nieuw-Zeelanders die seks willen hebben met veel mensen tegelijk dit kunnen doen terwijl ze nog steeds de verspreiding stoppen en de curve afvlakken.

“Ik kan bevestigen dat Tinder-liaisons weer zijn geopend,” vertelde Ardern aan Seven Sharp in een interview op 3 december. “Het is niet strikt verankerd in het stoplichtsysteem, maar, eh, het is een gegeven – tot 25, eigenlijk, in een ‘rood’ gebied.”

Nieuw-Zeelanders zouden moeten vermijden deel te nemen aan orgieën met meer dan 25 personen, omdat dat soort scenario’s de verspreiding van de Wuhan-ziekte mogelijk zou maken, waardoor sommige leden van sekspartijen waarschijnlijk “positief” zouden testen met frauduleuze PCR-tests.

Ardern had duidelijk veel moeite om deze mededeling te doen, want ze werd gezien terwijl ze als een kind in zichzelf lachte en oogcontact met de interviewer vermeed (misschien raakte het onderwerp haar een beetje te dicht bij huis?).

Is Jacinda Ardern een viespeuk die haar eigen seksuele afwijking probeert te rechtvaardigen?

Dit is trouwens dezelfde Jacinda Ardern die heel Nieuw Zeeland opsloot voor één geval van het virus, en die dreigde Nieuw-Zeelanders in concentratiekampen te stoppen.

Plotseling vindt zij het goed dat er grote seksfeesten zijn, maar waag het niet om dit jaar zonder mondkapje op je kerstfeestje gezien te worden. Dit is demonisme in actie, mensen.

Ardern zegt dat haar regime hard werkt om terug te vechten tegen de Omicron variant van de griep, onder andere door het handhaven van strenge grensbeperkingen. Maar als je al in Nieuw Zeeland bent, voel je dan vrij om seks te hebben met 24 andere mensen tegelijk, want dat is volkomen veilig.

Het lijkt erop dat Ardern haar eigen afwijkende gedragingen wil rechtvaardigen, die anders verboden terrein zouden zijn als haar anders zo strenge lockdown-beleid was gehandhaafd. De meeste blijven nog steeds van kracht, maar seksfeesten zijn nu oké omdat de Wuhan-bacteriën zich niet zullen verspreiden zolang er niet meer dan twee dozijn mensen en zijzelf aanwezig zijn.

“Ze is een swinger,” schreef een RT-commentator, die speculeerde over Arderns geheime fetisjen die haar ertoe gebracht zouden kunnen hebben deze specifieke beperking op te heffen, terwijl alle andere van kracht blijven.

Een andere commentator nam de zaak veel serieuzer door erop te wijzen wat een “walgelijk, misplaatst en beledigend gebaar van grootmoedigheid” dit is “om aan te nemen dat de mensen die haar aan de macht hebben gestemd in de verwachting respect te krijgen, in plaats daarvan worden betutteld.”

Weer een ander wees erop dat de feestdagen voor de deur staan, precies rond de tijd dat politici en “geëmigreerde miljardairs” graag “hun vakantieseksfeestjes” houden. Dit zou heel goed het geval kunnen zijn met Ardern, zo te zien.

“Communistische paardenkop Ardern is duidelijk krankzinnig en zou moeten worden opgesloten in een gecapitonneerde cel, in plaats van een voorheen fatsoenlijk land te leiden,” schreef een ander.

 

Weer een ander wees erop dat “wetten”, als je het wetten kunt noemen, duidelijk worden verdraaid en ongelijk worden toegepast om te voldoen aan de voorkeuren van machthebbers zoals Ardern, die er geen probleem mee lijkt te hebben anderen te onderdrukken voor haar eigen persoonlijk gewin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-waanzinnige-leidster-van-nieuw-zeeland-jacinda-ardern-kondigt-aan-dat-seksorgieen-van-25-personen-nu-veilig-kunnen-worden-hervat/

 


Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming 

De Duitse regering heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt “vaccinaties” te produceren die ervoor zorgen dat de “gevaccineerden” “micro-organismen” uitscheiden die “ingenomen” kunnen worden door de ongevaccineerden, waardoor zij “geïnfecteerd” worden met de “vaccinatie”, bericht halturnerradioshow.com. Eenvoudig gezegd zullen degenen die vrijwillig een “vaccinatie” krijgen toegediend deze kunnen doorgeven aan anderen die de … Meer lezen overDuitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming 

https://www.frontnieuws.com/duitse-regering-neemt-nieuwe-vaccinatiewet-aan-opzettelijke-overdracht-aan-ongevaccineerden-zonder-toestemming/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...