vrijdag 11 augustus 2023

CV19-vaccin humanitaire catastrofe wordt turbocharged zonder behandeling – Dr. Pierre Kory

 augustus 7, 2023   4776   17  

 

   © Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Dr. Pierre Kory, wereldberoemd expert op het gebied van CV19 kritieke zorg en longziekten, heeft sinds twee jaar een fulltime praktijk voor CV19-vaccinverwondingen. Wat Dr. Kory uit eerste hand ziet aan verwondingen is angstaanjagend. Dr. Kory legt uit: “Het is al meer dan twee jaar een gekkenhuis. De wereld is gek geworden… Er is een eenvoudige reden waarom de wereld gek is geworden. Het komt door de niet aflatende censuur en propaganda… Ed Dowd heeft van iedereen de meest overtuigende informatie over het CV19-vaccin naar voren gebracht, want het komt uit actuariële gegevens, het komt uit arbeidsstatistieken en het komt uit de CDC. Hij gebruikt hun eigen gegevens om aan te tonen dat er sprake is van een humanitaire catastrofe die zich heeft voltrokken in het kielzog van deze wereldwijde vaccinatiecampagne tegen CV19. We hebben ontelbare recordaantallen jonge mensen die sterven, werkende jongeren die massaal sterven. En toch wil niemand erover praten, schrijft Greg Hunter.

Met minstens 676 miljoen CV19-injecties alleen al in de VS, worden er te weinig mensen behandeld voor CV19-vaccinverwondingen. Dr. Kory zegt: “Miljoenen mensen hebben behandeling nodig voor verwondingen die veroorzaakt zijn door het CV19 vaccin… In het boek “The War on Ivermectin” praat ik niet zo veel over ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen, maar nu mijn carrière bestaat uit het behandelen van deze twee ziekten, ben ik een expert in het behandelen van ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen. Ons meest effectieve medicijn bij de behandeling van deze twee aandoeningen is Ivermectine. Welnu, er zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen, die baat zouden hebben bij een chronische behandeling met Ivermectine voor deze langdurige syndromen en CV19-vaccinverwondingen. Ze hebben het de apotheken verboden. De American Board of Pharmacists kocht alle propaganda of werd betaald om propaganda te verspreiden. Ze hebben het de apotheken onmogelijk gemaakt en alle apotheken afgeschrikt om recepten voor Ivermectine in te vullen. U kunt dus niet naar een apotheek gaan voor Ivermectine… U kunt naar een retail sapotheek bij u in de buurt gaan en het daar krijgen.”

Dr. Kory zegt dat deze CV19 vaccincatastrofe wordt verergerd doordat Ivermectine wordt achtergehouden en de medische gemeenschap een enorm probleem negeert waarbij miljoenen mensen sterven en non-stop gehandicapt raken door dit biowapen-vaccin. Dr. Kory en anderen zeggen nu: “Het CV19-vaccin heeft geen enkele persoon geholpen.”

De drie grote waarschuwingssignalen die Dr. Kory ziet bij het diagnosticeren van een CV19 vaccinverwonding zijn: extreme vermoeidheid, lange hersteltijden voor het uitvoeren van licht inspannende activiteiten en hersenmist.

Er staat nog veel meer in het 53 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter terwijl hij één-op-één praat met Dr. Pierre Kory, een van de beste long- en CV19-vaccinverwonding experts ter wereld. Dr. Kory is medeoprichter van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (flccc.net) en auteur van het nieuwe boek “The War on Ivermectin“.


Video Link: https://rumble.com/v351pau-cv19-vax-humanitarian-crisis-turbocharged-and-no-treatment-dr.-pierre-kory.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/cv19-vaccin-humanitaire-catastrofe-wordt-turbocharged-zonder-behandeling-dr-pierre-kory/

 

Gevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

Geachte redactie, samen met nog een aantal personen zetten wij ons in voor het gebruik van Ivermectine. Als U het onderstaande patiënten verhaal leest …. Dan weet U genoeg, schrijft Paul Veenstra in Frontnieuws redactiemail. Denk er sterk over om een patiëntenvereniging op te richten zoals ik eerder heb gedaan met de Ziekte van Lyme. … Meer lezen overGevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

https://www.frontnieuws.com/gevolgen-van-vaccinaties-en-genezing-met-ivermectine/

 





Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...