maandag 28 augustus 2023

Hoe mijn kijk op de overheid is veranderd

augustus 28, 2023   278   1 

Een van de vragen die onlangs gesteld werd in een enquête onder mijn religieuze gemeenschap was “Is uw kijk op de overheid veranderd door covid?”, samen met een tekstvak om uw antwoord uit te leggen, schrijft Aaron Hertzberg.

Vroeger beschouwde ik de overheid als extreem onbekwaam/incompetent, tamelijk corrupt, en met prikkels die instellingen/ambtenaren ertoe aanzetten om over het algemeen corrupt en onbekwaam te zijn.

Nu beschouw ik de regering als fundamenteel kwaadaardig, net als andere klassieke kwaadaardige regimes in de geschiedenis van de mensheid – iets wat duidelijk wordt door het gedrag van de regering tijdens de pandemie.

1. De regering deed er alles aan om elke beschikbare effectieve covid-behandeling te onderdrukken, te saboteren en te vernietigen, wat op zichzelf al honderdduizenden, zo niet miljoenen doden over de hele wereld veroorzaakte. Dit was niet alleen de regering die beweringen deed over de veiligheid en doeltreffendheid van covid-behandelingen – de regering zette agressief een “hele overheidsaanpak” in om elke beschikbare politieke hefboom te gebruiken om elke behandeling meedogenloos de kop in te drukken. De overheid speelde een leidende rol in het op de korrel nemen, intimideren, op non-actief stellen, licentie ontnemen en beëindigen van de carrières van heldhaftige dissidente artsen die ervoor kozen om covid-patiënten te behandelen in weerwil van de nihilistische richtlijnen van de NIH en andere agentschappen om “niets te doen” en patiënten naar huis te sturen tot ze “blauw aanliepen”. De overheid nam ook enthousiast deel aan het uitvoeren van frauduleuze onderzoeken met het uitdrukkelijke doel om valse gegevens tevoorschijn te toveren die aantoonden dat populaire effectieve covid-behandelingen geen werkzaamheid hadden bij de behandeling van covid.

2. De andere covid-beleidsmaatregelen – lockdowns, gezichtsmaskers en andere vormen van sociale beperkingen – behoorden tot de meest kwaadaardige en verderfelijke beleidsmaatregelen die ooit zijn ingevoerd door een samenleving die zichzelf als ethisch beschouwt. Het is nu duidelijk dat het dodental als gevolg van dit beleid hoger was dan het werkelijke dodental als gevolg van de covid ziekte (die zelf alleen significant was vanwege de onderdrukking en ontzegging van behandeling zoals hierboven vermeld).

Bovendien verergerde het beleid dat de federale en deelstaatsregeringen voorstonden en op wrede wijze ten uitvoer brachten, de morbiditeit en mortaliteit van de covid-ziekte. Mensen dwingen om binnen te blijven, niet te sporten, sociaal contact te vermijden en nog een heleboel andere dingen die het stressniveau en de zwaarlijvigheid van de bevolking in het algemeen drastisch verhoogden, maakten mensen veel vatbaarder voor de covid-ziekte (en een heleboel andere medische aandoeningen).

Wat nog schokkender is, is dat er voordat het werd ingevoerd geen enkel ondersteunend bewijs was voor dit beleid. Het is nu goed gedocumenteerd dat geen van de covid beperkende maatregelen enig epidemiologisch effect had. Lockdowns hadden geen effect op de overdracht of epidemiologie van covid golven. Doek/chirurgische gezichtsmaskers verminderden de verspreiding van covid in het geheel niet, en zelfs de verschillende soorten N95-maskers bleken volkomen nutteloos in de handen van de algemene bevolking.

 

Belangrijke regeringsfunctionarissen, waaronder Fauci, gaven toe dat ze nooit rekening hielden met de ontelbare schade die dit beleid aan de samenleving zou toebrengen, wat geen “onoplettendheid” is – de minst afschuwelijke mogelijkheid is dat ze geen rekening hielden met het bloedbad dat hun beleid veroorzaakte, wat echt kwaadaardig is.

3. De covid-vaccins – gefinancierd, op de markt gebracht en opgelegd door de overheid – waren voor misschien hooguit een paar maanden nauwelijks effectief, maar veroorzaakten een aanzienlijk aantal doden en ernstig levensverwoestende verwondingen (ik heb onderzoek gedaan op dit gebied, waaronder het verzamelen van meer dan 3.300 casestudies die verschillende verwondingen/sterfgevallen door covid-vaccins documenteren in de formele academische literatuur). De overheid ontkent nog steeds dat er überhaupt doden zijn gevallen door de mRNA-vaccins – in 2023, terwijl er in de formele academische literatuur meer dan 300 gevallen van sterfgevallen door vaccins zijn gerapporteerd (!!).

De tol van de covid-vaccins in alleen de VS ligt waarschijnlijk ergens tussen de 100.000-300.000 sterfgevallen, en misschien wel meer (dit is gebaseerd op analyses van oversterfte, overheidsgegevens over invaliditeit, verzekeringsgegevens, farmacovigilantiegegevens en onderzoeksgegevens). Er zijn waarschijnlijk minstens een half miljoen mensen in de VS met ernstige verwondingen veroorzaakt door een covid-vaccin, en mogelijk meer dan 2 miljoen. Vanwege de schokkend slechte kwaliteit van de Amerikaanse gegevens en onderzoeken, is het erg moeilijk om de verschillende oorzaken van de overmatige morbiditeit en mortaliteit (covid-ziekte, covid-beleid, covid-vaccins) uit te zoeken of om een goed idee te krijgen van hoeveel er überhaupt “overmatig” is, maar één ding valt niet te ontkennen: de covid-vaccins hebben in de hele samenleving een massale slachting aangericht.

4. De overheid probeerde ongevaccineerde mensen te ontmenselijken, en slaagde daar grotendeels in volgens peilingen die aantoonden dat een aanzienlijk percentage van de mensen, zo niet de absolute meerderheid, er een verscheidenheid aan schokkende meningen op nahield over ongevaccineerde mensen, waaronder dat ze egoïstisch zijn, dom, een gevaar voor de samenleving, gedwongen thuis opgesloten zouden moeten worden, hun kinderen afgenomen zouden moeten worden en overgeplaatst zouden moeten worden naar “quarantainevoorzieningen”. Een aanzienlijke meerderheid van de gevaccineerde mensen verachtte, in één woord, openlijk de ongevaccineerden.

Dit soort kwaadaardige, weerzinwekkende demagogie is historisch gezien precies hoe een samenleving wordt klaargestoomd om genocide op een minderheidsgroep of -groep binnen de samenleving te accepteren.

 

5. De regering vervolgde het meest significante en ingrijpende censuurregime in de geschiedenis van welk westers land dan ook, wat naast het wijdverspreide bloedbad dat het veroorzaakte ook aantoont dat de regering geen enkel respect heeft voor de rechtsstaat of wettelijke normen en gelooft in een radicale “het doel heiligt de middelen” zonder duidelijke beperking.

Het is de moeite waard om te onderstrepen dat het bloedbad dat wordt aangericht door censuur niet alleen de vernietiging van het sociale weefsel van de samenleving is of de dodelijke effecten van het censureren van kennis over effectieve behandelingen van mensen die daar beroofd van zijn, maar ook allerlei kleinigheden van de tweede orde omvat waar u niet aan zou denken, zoals zelfmoorden door mensen die aan verschillende aandoeningen lijden en die werden afgesloten van hun steungroepen toen Facebook de groep en de persoonlijke accounts van de leden verwijderde.

6. De regering gedraagt zich nu als een dictatoriaal regime om de standpunten van haar politieke oppositie te bestempelen en te categoriseren als een “terroristische bedreiging” (bijv. ouders die protesteren tegen schoolbesturen, religieuze katholieken, aanhangers van de Latijnse mis, voorstanders van wapenrechten, ouderrechten, enz., tegenstanders van covid en ander overheidsbeleid, mensen die sceptisch staan tegenover de officiële orthodoxie van de “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, enz.)

7. De overheid vervolgt politieke dissidenten. De meest voor de hand liggende voorbeelden hiervan zijn de aanklachten tegen president Trump. Dit gaat echter veel verder dan de aanklachten tegen Trump. De politieke vervolgingen van duizenden 6 januari demonstranten – als u let op de daadwerkelijke strafrechtelijke vervolgingen van 6 januari – zijn een morele gruwel. De overgrote meerderheid van de verdachten heeft helemaal niets gewelddadigs of zelfs maar illegaals gedaan, maar werd jarenlang zonder borgtocht vastgehouden in “unieke” gevangenisomstandigheden; ze kregen geen behoorlijke juridische vertegenwoordiging (hun openbare verdedigers stonden aan de kant van de overheid); een eerlijk proces ontzegd (een juryrechtspraak van rabiate politieke activisten die je haten is een farce); en aangeklaagd voor misdaden met behulp van nieuwe, verzonnen juridische theorieën die nog nooit zijn toegepast voor andere soorten demonstranten, inclusief de veel gewelddadigere en maatschappelijk meer ontwrichtende BLM/Antifa rellen in de zomer van 2020. De overheid heeft ook geprobeerd om een pro-life activist tien jaar lang op te sluiten op basis van duidelijk valse aanklachten voor het duwen van iemand die zijn tienjarige kind bedreigde, een aanklacht die (verrassend) werd verworpen door een jury die de beklaagde niet schuldig bevond.

8. De regering van de VS is niet alleen bezig met het goedkeuren, op de markt brengen en gebruiken van haar aanzienlijke macht om de barbaarse ideologie van een litanie van seksuele afwijkingen op te leggen die nihilistisch en verdorven zijn, die zelfs verder gaan dan alles wat ooit aan Sodom is toegeschreven. Dit omvat ook de huidige pogingen van de federale overheid om instellingen te dwingen om ontaarde, verderfelijke barbaarsheden uit te voeren, zoals de psychologische, fysieke en hormonale verminking van kinderen als “geslachtsbevestigende” zorg, door bepaalde vormen van federale financiering in te houden voor zelfs scholen of ziekenhuizen die weigeren om mannen in de vrouwentoiletten toe te laten (of om genoemde “medische zorg” te verlenen, indien relevant). Het offeren van kinderen op het altaar van een demente genderideologie is letterlijk een moderne incarnatie van Moloch.

 

9. De overheid probeert opzettelijk en moedwillig haar eigen burgers te verarmen en hen te beroven van veel producten die niet meer weg te denken zijn uit de samenleving (zoals airconditioning, gasfornuizen, auto’s, etc etc etc). Om dit naar behoren uit te werken en de “opzettelijke/opzettelijke” aard hiervan aan te tonen, zou een lange analyse van talloze beslissingen, verklaringen en acties van de relevante mensen/instanties nodig zijn, die buiten het bestek van dit “commentaar” valt. Ik noem dit hier alleen omdat het een van de meest in het oog springende flagrante dimensies is van de koelbloedige boosaardigheid die de huidige weltanschauung van de regering is.

10. De regering stimuleert en implementeert een systematisch apartheidsregime, vooral tegen heteroseksuele blanke mannen. DEI-seminars en -workshops waarin blanken, hetero’s en religieuzen worden afgeschilderd als onverbeterlijke kwaadaardige racisten zijn alomtegenwoordig in overheidsinstellingen en bedrijven in de publieke sector. Deze kwaadaardige en racistische ideologie wordt geïmplementeerd via aanwervings- en toelatingsbeleid, uitgavenprioriteiten, voorwaarden die verbonden zijn aan het ontvangen van overheidssubsidies, en zo’n beetje alles waar de overheid invloed op uitoefent.

11. De overheid als geheel is een pathologische leugenaar, zo erg zelfs dat als het een echt persoon was, Pinokkio een toonbeeld van eerlijkheid zou zijn. Het is op dit moment moeilijk om een onderscheid te maken tussen de regering van de VS en die van de USSR – praktisch alles wat ze nu zeggen is een berekende leugen.

In algemene zin is de regering een duivelse, kwaadaardige instelling die zich voornamelijk bezighoudt met het doordrukken van verwrongen ideologieën, het verminken van kinderen en het vervolgen van politieke dissidenten, terwijl ze bereid is miljoenen mensen te doden om welke politieke of andere doelen ze ook proberen te bereiken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-mijn-kijk-op-de-overheid-is-veranderd/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...