zondag 27 augustus 2023

Onderzoekers creëren vernevelde COVID-vaccin

augustus 27, 2023   4281   28  

Onderzoekers van de universiteit van Yale hebben een nieuwe methode ontwikkeld om mRNA-vaccins via de lucht toe te dienen. Zij denken dat dit de manier waarop mensen in de nabije toekomst gevaccineerd worden, radicaal zal veranderen. Hun bevindingen staan gedetailleerd beschreven in een rapport dat gepubliceerd is in het tijdschrift Science Translational Medicine. “In het nieuwe rapport is er geen intramusculaire injectie,” zei professor Mark Saltzman, bericht Thenationalpulse.

“We gaven twee doses, een eerste dosis en een booster, intranasaal, en we kregen een zeer beschermende immuunrespons. Maar we hebben ook laten zien dat je in het algemeen verschillende soorten mRNA kunt toedienen. Het is dus niet alleen goed voor een vaccin, maar mogelijk ook voor gensubstitutietherapie bij ziekten zoals taaislijmziekte en genbewerking. We hebben een voorbeeld van een vaccin gebruikt om aan te tonen dat het werkt, maar het opent de deur naar al die andere soorten interventies.” – Prof. Mark Saltzman, 2023.

Het nieuws komt op een moment dat COVID weer in het nieuws is, waarbij uit opgegraven documenten blijkt dat het Ministerie van Defensie miljoenen dollars heeft uitgegeven aan nieuwe COVID-contracten voor apparatuur die in september en oktober 2023 van start gaan.

De kwestie werpt ook vragen op over het gebruik van aerosolized vaccins zonder toestemming of bewustzijn van mensen. Biotechnologen hebben jarenlang in respectabele academische publicaties betoogd dat “verplichte morele bio-verbetering heimelijk moet zijn.”

Zoals de National Pulse rapporteerde, worden mRNA-vaccins al minstens sinds 2018 gebruikt op varkenskuddes in de VS, waarbij alleen boeren en vaccinfabrikanten er over het algemeen van op de hoogte zijn.

De senaat van de staat Missouri nam dit jaar wetgeving aan om te zorgen voor een duidelijke etikettering van producten die “gentherapie”-technologie bevatten, en kreeg felle aanvallen van “Big Agriculture” en haar vertegenwoordigers in de kamer. Het wetsvoorstel werd verworpen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/onderzoekers-creeren-vernevelde-covid-vaccin/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...