zondag 27 augustus 2023

Farmers Defence Force (Nederland) waarschuwt voor partij van Omtzigt: ‘Dit is een groot gevaar’


 Het lijkt zich allemaal niet de goede kant op te ontwikkelen, zegt Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever in een vlog.

“We zien dat Omtzigt met zijn partij Nieuw Sociaal Contract gelanceerd is. Ze dichten hem tientallen zetels toe. Mensen, dit is een groot gevaar,” zegt Van den Oever. Volgens hem is de partij van Omtzigt ‘rechtstreeks aftreksel van het WEF, rechtstreeks aftreksel van de oude politiek, rechtstreeks uit het CDA, waar we net eindelijk vanaf zijn’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als het zo doorgaat, hebben die een meerderheid

“Dat gaat dadelijk samen regeren met de VVD en PvdA-GroenLinks. Als het zo doorgaat, hebben die een meerderheid,” waarschuwt Van den Oever.

Hij roept BBB-voorvrouw Van der Plas op om samen met Sieta van Keimpema van BVNL ten strijde te trekken om te zorgen dat de VVD leeg getrokken wordt en het gevaar van links afgewend wordt. “Dat is jullie taak en niet van: ‘welkom, Pietertje, gefeliciteerd’.”

Dezelfde draken van mensen

Van den Oever benadrukt dat de boeren vier jaar lang hebben gestreden om het kabinet te laten klappen en dat het niet de bedoeling is dat ‘dezelfde draken van mensen die alles communistisch willen maken’ ervoor in de plaats komen.

“Daar hebben we helemaal niks mee. En jouw achterban heeft er ook niks mee.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...