dinsdag 22 augustus 2023

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen

 

    augustus 16, 2021   20444   20 

 Ryan Cole, een patholoog uit Idaho, gaf vorige maand een verontrustende toespraak op de White Coat Summit in Texas. Hij legde onder meer uit hoe COVID-19 “vaccins” tot kanker en andere ziekten kunnen leiden.

“We zien in het lab dat de vaccins je immuunrespons verstoren. We hebben zeer belangrijke cellen die andere virussen in toom houden, waaronder zogenaamde CD8 killer T-cellen. Studies hebben aangetoond dat de cellen een verontrustend patroon vertonen na vaccinatie, en we weten niet wanneer ze naar hun normale gedrag zullen terugkeren,” aldus de arts.

Het resultaat zijn gaten in de verdedigingslinie. Dan krijgen herpesvirussen meer ruimte, evenals het humaan papillomavirus en allerlei andere virussen, klierkoorts, enz. “Ik ben patholoog, dus we zien dit in het lab, en ik zie de eerste signalen”, zegt Cole.

Raad eens wat deze CD8 cellen en sommige van de receptoren op deze T cellen ook doen? Ze bevorderen kanker, volgens Cole.

“In de laatste zes maanden is het aantal gevallen van baarmoederkanker in mijn lab tien tot twintig keer toegenomen. Wanneer zijn we begonnen met inenten? Januari?”

De arts zegt te verwachten dat het aantal kankergevallen in de komende jaren aanzienlijk zal toenemen.

Video Link: https://rumble.com/vkoz3c-summit-sessions-the-science-ryan-cole-md-covid-19-vaccines-and-autopsy.html


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/patholoog-laat-zien-wat-de-covid-19-injectie-doet-met-de-hersenen-en-andere-organen-van-gevaccineerde-mensen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...