woensdag 6 september 2023

Bizarre onthullingen rond Obama: ‘Dit is de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’


Tucker Carlson publiceert woensdag een interview met Larry Sinclair, die claimt dat hij in 1999 drugs heeft gebruikt en seks heeft gehad met Barack Obama.

In het interview beweert Sinclair dat hij 250 dollar aan Obama gaf om cocaïne te kopen. Hij zegt ook dat hij kon merken dat het niet de eerste keer was dat de toenmalige staatssenator seks had met een man.

Tijdens de presidentsverkiezingen van 2008, die Obama won, begon Sinclair zich voor het eerst uit te spreken. Dat deed hij onder meer tijdens een persconferentie, waarna hij werd aangehouden wegens een uitstaand arrestatiebevel.

Zijn vrouw is een kerel

Dat gebeurde nadat enkele liberale bloggers die Obama steunden de politie hadden getipt. Meer dan een decennium werd Sinclair alleen serieus genomen door de zogenaamde ‘complotdenkers’.

De aankondiging van het interview maakt veel los. “Barack Obama is homoseksueel en zijn vrouw is een kerel,” reageert schrijver Brenden Dilley.

‘Topje’ van de ijsberg

Oud-generaal Mike Flynn noemt de leugens en misleiding tijdens het presidentschap van Barack Obama de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis.

Het interview met Sinclair is slechts het ‘topje’ van de ijsberg, benadrukt Flynn. “Als je begrijpt wat ik bedoel.” 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...