woensdag 6 september 2023

 

Trump zal vrijheid van meningsuiting herstellen en wereldtirannie verslaan – krachtige videoboodschap van 6 min.

 


 Donald Trump kondigt zijn actieplan aan om de censuur door Big Tech, de Deep State en corrupte politici uit te roeien, zodat de waarheid wereldwijd en zonder enige belemmering kan worden gehoord. Degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan schendingen van het fundamentele mensenrecht van vrije meningsuiting zullen worden vervolgd. Dit betekent het einde van tirannie, want zonder censuur zijn tirannen machteloos. Vrije meningsuiting is de basis voor vrijheid. Dit betekent een complete ommekeer voor de mensheid, want zodra de waarheid over elk onderwerp vrijelijk online kan worden geuit, zal het wereldwijde ontwaken exploderen als nooit tevoren. Deze aankondiging biedt enorme hoop voor de mensheid!

 

Download deze Video : https://we.tl/t-u1QleNelMH

DOWNLOAD VIDEO


BEKIJK OOK DEZE DOCU:


Must-see documentaire over de gruwelijke globalistische agenda om je gedachten, emoties, beslissingen en geld te controleren, en de mensheid te onderwerpen aan de tirannieke heerschappij van AI en elitaire cyborgs. Deze schokkende film onthult de moedige stellingname van Trump tegen deze duivelse agenda. Daarom werd hij verwijderd door een internationaal gecoördineerde operatie die de presidentsverkiezingen van 2020 stal.

 

Download deze Video: https://stopworldcontrol.com/nl/trump-vrijheid-van-mening/

 

REVIEWS:


“BEST VIDEO OOIT !!!!!! HEEL ERG BEDANKT!!!”

Deze film zou iedereen moeten zien.”

“WOW, het is de krachtigste allesomvattende video ...”


DOWNLOAD VIDEO


Bron: https://stopworldcontrol.com/nl/trump-vrijheid-van-mening/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...