donderdag 14 september 2023

Covid-19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders – Dr. Betsy Eads

september 14, 2023  1950   15  

Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het CV19 biowapen/vax. Zij was een van de weinige artsen die de waarheid spraken en zei dat alles over CV19, van infectie tot injectie, een leugen was. Het is bewezen dat ze 100% gelijk had. Nu hebben de kwaadaardige, moorddadige Deep State globalistische monsters een nieuwe CV19 psyop. Ze pushen een nieuwe ronde dodelijke en slopende injecties. Het echte verhaal is dat de CV19-gevaccineerden het echte probleem zijn en dat we een “pandemie van de gevaccineerden” hebben. Er is nieuw bewijs dat de CV19 gevaccineerden de “superverspreiders” van ziekte zijn, schrijft Greg Hunter.

Dr. Eads legt uit: “Er is geen nieuwe pandemie. Het bestaan van Covid 19 is nooit bewezen. In feite is het een biowapen. Het is altijd al een biowapen geweest. De varianten zijn biowapens. De varianten zitten in de injecties. Ze zitten in de patenten, en Karen Kingston heeft dat bewezen. Volgens het Oxford Paper dat Dr. Peter McCullough onlangs citeerde … Het is een onderzoek uit Vietnam … is bewezen dat de CV19-gevaccineerden 251% meer kans hebben om virale ladingen te dragen dan de ongevaccineerden. Met andere woorden, zij hebben 251% meer virale ladingen in hun luchtwegen, mond en neus. We hebben dus inderdaad een situatie waarin de “superspreiders” de gevaccineerden van CV19 zijn. Zij verspreiden de virussen, de varianten en de spike-eiwitten naar de ongevaccineerden.”

Dr. Eads zegt dat dit betekent dat zowel de ongevaccineerden als de gevaccineerden voortdurend behandeld moeten worden. Dr. Eads zegt: “Kijk, als we superverspreiders hebben, dat zijn gevaccineerde mensen die rondlopen met 251% meer virale overdracht … dan betekent dat dat ze diegenen van ons besmetten die niet gevaccineerd zijn. Dus zelfs als u niet geprikt bent, zult u te maken krijgen met overdracht van het nano-wapen van het spike-eiwit. U moet behandeld worden om uzelf te beschermen. Dus degenen die niet gevaccineerd zijn, moeten Ivermectine krijgen en een detoxprotocol volgen, net als degenen die de prik hebben gekregen. . Ivermectin is de gouden standaard.”

 

Dr. Eads vertelt ook dat haar thuisstaat Florida bezig is om alle CV19-vaccins uit de schappen te halen omdat ze als biowapens worden beschouwd. Dr. Eads zegt dat de enige manier om deze medische moord en tirannie te stoppen, is om niet mee te werken aan de vaccinaties of de maskermandaten die niets uithalen.

Dr. Eads zegt: “Wij, het volk, moeten opstaan en dit stoppen. Geef niet toe.”

Dr. Eads houdt nog steeds vast aan haar voorspelling dat voordat het allemaal voorbij is, er in de komende 5 jaar 2 miljard mensen zullen sterven als gevolg van de CV19 biowapen-vax.

Er staat nog veel meer in het 47 minuten durende interview

Ga met Greg Hunter mee terwijl hij praat met Dr. Elizabeth Eads, DO, een 25 jaar oudgediende, die de niet te stoppen sterfgevallen en blijvende verwondingen blijft benadrukken. Ze biedt hoop en meer nieuwe behandelingen voor degenen die gevaccineerd zijn en voor de ongevaccineerde mensen die blootgesteld zijn aan de shedding van de gevaccineerde “superspreaders”.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3gduc1-cv19-vaxed-are-sick-superspreaders-dr.-betsy-eads.html

De bekende hartarts Peter McCullough noemt mensen die het CV19 biowapen/vax hebben gekregen “presymptomatische superspreaders”. Dr. McCullough zegt ook: “Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende pieken na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd,” schreef McCullough in een stuk voor The Defender, een nieuwsbrief van Children’s Health Defense (CHD).

Dr. McCullough vertelt er hier meer over.

Om te zien wat Dr. Mc Cullough zegt over de CV19 injecties die extreme kankers veroorzaken, klik hier.

Klik hier om de brief van Karen Kingston te bekijken om de CV19 biowapen/vax injecties te stoppen.

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/cv19-gevaccineerden-zijn-zieke-superverspreiders-dr-betsy-eads/

 

15-jarig meisje dood na vaccinatie – Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld

In november is een 15-jarig meisje in het district Bayreuth, Duitsland, overleden na haar tweede Covid-vaccinatie met het vaccin van Pfizer. De moeder was van mening dat de vaccinatie de oorzaak van de dood van haar dochter was, en het Openbaar Ministerie begon een onderzoek. Een post-mortem onderzoek bracht tekenen van een hartziekte aan het … Meer lezen over15-jarig meisje dood na vaccinatie – Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld

https://www.frontnieuws.com/15-jarig-meisje-dood-na-vaccinatie-officier-van-justitie-aangezien-deze-bijwerking-bekend-was-kan-ook-hier-niemand-wettelijk-verantwoordelijk-worden-gesteld/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...