donderdag 14 september 2023

Kroatische Europarlementariër waarschuwt de mensheid dat W.H.O. de controle probeert te grijpen met een wereldwijde “noodoverdracht”

 Kroatisch Parlementslid Mislav Kolakušić:

“Ik wil de mensen kort informeren over het komende gevaar voor de mensheid. De WHO wil dat alle landen een overeenkomst ondertekenen over de overdracht van bevoegdheden om een pandemie uit te roepen, vaccins en medicijnen aan te schaffen. Het zou gezonder en veiliger zijn voor de mensheid om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel. Zij kennen hun drugs wel. Tijdens de covid-pandemie deed de WHO niets anders dan liegen. Ze zou uitgeroepen moeten worden tot terroristische organisatie. Ze logen dat er een nieuw, onbekend virus was, dat er een effectief vaccin gemaakt kon worden, dat het vaccin 82% effectief was, dat het beschermde tegen ernstige ziekte en dood. Dit was natuurlijk allemaal onzin en leugens. Vandaag de dag is de WHO gevaarlijker voor de mensheid dan het World Economic Forum”.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...