dinsdag 12 september 2023

Covid vaccinatie was massamoord

 september 1, 2023    2484   21  

 

Naar aanleiding van het artikel “Het bewijs is overtuigend: Covid vaccinatie was massamoord” met Professor Michel Chossudowsky wil ik de Frontnieuwslezers graag wijzen op de civiele procedure die aangespannen is op o.a. Albert Bourla van Pfizer en Bill Gates. Alle informatie hierover op www.rechtoprecht.online, schrijft gastauteur Ritske Blom.

De Professor concludeert terecht dat er genoeg bewijslast is voor civiele procedures en strafrechtzaken. Bij niet alleen Pfizer, maar ook bij diverse personen van de regering en diverse overheidsinstanties tot en met de mainstream media.

Precies dat doen een zevental eisers met behulp van de stichting recht oprecht.

We proberen met behulp van mediadoeken langs zichtlocaties de aandacht hiervoor te vragen.

Het zou super zijn als jullie lezers ons zouden kunnen helpen deze zaak (internationaal) bekendheid te geven. De dagvaarding staat inmiddels ook in het Engels en Duits op de site en Frans zit in de pijplijn.

Bij voorbaat dank,

Ritske Blom

Stichting Recht Oprecht


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/99917-2/

  

Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was massamoord

Zoals de lezers weten, ben ik bezorgd dat het streven van de neoconservatieven naar Amerikaanse hegemonie de weg is naar een kernoorlog. Maar we worden ook vanuit andere richtingen vernietigd. In deze column deel ik mijn gedachten over het gebruik van georkestreerde pandemieën om economische onafhankelijkheid en burgerlijke vrijheid te vernietigen en de wereldbevolking te … Meer lezen overHet bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was massamoord

https://www.frontnieuws.com/het-bewijs-is-overtuigend-covid-vaccinatie-was-massamoord/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...