vrijdag 8 september 2023

Gerenommeerde deskundigen waarschuwen voor turbokankerpandemie als gevolg van mRNA-vaccinatie – Zeer vele influencers die het promootten stierven aan turbokanker

 september 8, 2023   2393   7  

 

    Een vrouwelijke kankerpatiënt tijdens chemo, Afbeelding: Publiek Domein via Pexels

Dit artikel is lang, maar erg belangrijk omdat het goed gedocumenteerd is, zodat niet meer gezegd kan worden dat “vaccinatiesceptici” onnozel zijn en een gevaar vormen voor het grote publiek.

Herinnert iemand zich nog de tijd dat vaccinatie zwaar gepromoot werd? Veel jonge Youtube-influencers voerden campagne voor deze genetische mRNA-vaccinatie, die nog nooit op mensen was getest, en promootten deze intensief. Ze waren ervan overtuigd en vaccineerden zichzelf ook. Er wordt vaak beweerd dat ze ervoor betaald werden door de farmaceutische industrie. Dat is niet onwaarschijnlijk, want veel influencers hebben een behoorlijk inkomen door reclamecontracten met bedrijven. Maar of de farmaceutische reuzen influencers betaalden voor Corona-vaccinatiereclame, of dat zelfs overheden ook Youtubers in hun reclamebudgetten hadden als onderdeel van vaccinatiepropaganda, er is nog niemand die dit heeft toegegeven, en zelfs de sponsors zullen vandaag de dag onwillig zijn om dit toe te geven, gezien het “succes” van deze influencers. Waarschijnlijk hebben sommigen er een goed inkomen mee verdiend, maar er is (voor zover ik weet) geen bewijs, schrijft Niki Vogt.

Heel veel influencers die vaccinatie promootten, stierven en sterven nog steeds aan turbokanker

Maar er is genoeg bewijs dat blijkbaar honderden van deze ongelukkigen in opvallend grote aantallen een zeer agressieve kanker ontwikkelden na deze vaccinatie, die een groot aantal van hen in korte tijd fataal werd. Dit fenomeen wordt nu “turbokanker” genoemd. Een tweet die ik een paar dagen geleden zag, laat een klein voorbeeld zien (als u op de tweet klikt, verschijnen er meer gevallen):


Er zijn ook veel Tik-Tok-influencers en Twitter-influencers. Het aantal kan in de honderden lopen. En dit zijn alleen degenen die het openlijk toegeven. De vele onbekenden die aan deze turbokanker zijn overleden of ertegen vechten (en hopelijk hun strijd winnen) komen waarschijnlijk in geen enkele statistiek voor als “vaccinschade”.

Een tweede gebied waar vaccinsterfte redelijk gedocumenteerd is, is de ineenstorting van gevaccineerde, jonge, topfitte atleten, waarvan een groot aantal – ondanks reanimatie ter plekke – het niet overleeft, en bij mannen waar teelbalkanker zich verspreidt. Natuurlijk worden er allerlei verklaringen gevonden, behalve één: vaccinatie.

Waarom krijgen uitgerekend in het jaar nadat de vaccinatiecampagne is begonnen ongewoon veel profs in de Bundesliga teelbalkanker? Deze vraag wordt ook in de mainstream media besproken, maar met de expliciete weglating van deze mogelijke verklaring, die allesbehalve vergezocht lijkt. Alles van toeval tot een algemeen hoger risico onder voetballers tot de leeftijd van de spelers wordt vermeld, alleen het woord “vaccin” komt in geen van deze berichten voor. Toch wordt al lang vermoed dat mRNA-producten kankerverwekkend zijn. Wederom wordt er met een grote boog om de olifant in de kamer heengelopen, volgens het motto: wat niet mag zijn, kan ook niet zijn!

Per slot van rekening hebben niet alleen voetballers er last van, het haalt alleen de krantenkoppen. Het Centre for Cancer Registry Data van het Robert Koch Institute meldt een totaal van 4.160 gevallen van zaadbalkanker in Duitsland in 2018. Met een bevolking van ongeveer 41 miljoen mannen komt dit overeen met een incidentie van 10, d.w.z. tien per 100.000 . Volgens het gespecialiseerde portaal transfermarkt.de staan er momenteel in totaal 505 spelers onder contract bij alle Bundesliga-clubs samen. Alleen al in 2022 is bij minstens vier profs teelbalkanker aangetoond, en ondertussen zijn er nog een paar bijgekomen. Dat is een incidentie van 792, bijna 80 keer de statistisch verwachte waarde.

De vaccin-kankergevallen worden systematisch verzwegen

Alleen in de vrije media worden deze dingen gepubliceerd. Waarschijnlijk zullen ook deze binnenkort het zwijgen worden opgelegd en niet meer door zoekmachines van Google worden weergegeven of door zogenaamde democratiebevorderende overheidsinstellingen of -verenigingen worden verwijderd.

Maar ze bestaan wel. De Amerikaanse site “Vigilant News” schrijft bijvoorbeeld dat 30 verpleegkundigen die gedwongen werden tot de mRNA-vaccinatie, hun krachten hebben gebundeld om ertegen te waarschuwen. De auteur van het artikel is de arts Dr. William Makis, een Canadese specialist in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewed, d.w.z. medisch en wetenschappelijk erkende, artikelen. Je kunt dus moeilijk beweren dat de man een chagrijnige en ietwat domme dorpsdokter is met gestoorde ideeën.

In het artikel staan de foto’s en teksten van de 30 slachtoffers van turbokanker. Ik zal er hier een paar plaatsen:

29 juli 2023 – Bossier, LA – 56 jaar oude verpleegster Yvette Monique Heiman stierf op 29 juli 2023 aan een zeldzame hartkanker die uitzaaide naar haar hersenen. Ze vocht een jaar lang tegen deze zeldzame turbokanker.


24 juli 2023 – El Dorado Hills, CA – Verpleegster Amy Cooney werd in november 2021 gediagnosticeerd met stadium 4 darmkanker. Ze vecht nog steeds tegen experimentele behandelingen.


23 juli 2023 – Columbus, GA – Verpleegster Sabrina werkt in het St. Francis Hospital, heeft een zoontje van 8 maanden en er is net uitgezaaide kanker in stadium 4 bij haar geconstateerd.


22 juli 2023 – Trinity, NC – Verpleegster Lindsey Brim werd gediagnosticeerd met agressieve stadium 4 borstkanker die extreem snel groeide (tot 10 cm).


26 juli 2023 – Kansas City, KS – Amanda Sprinkle is verpleegster en zus van Astros’ honkbalspeler Jonathan Sprinkle. Onlangs werd bij haar leukemie AML vastgesteld.


Het is hartverscheurend om naar al die gezinnen te kijken, de gedwongen gevaccineerde vrouwen, echtgenoten, jonge kinderen, die te maken hebben met de wanhoop, de pijn, de uitzinnige hoop, het lijden en de angst voor de dood en de gezinnen die het verdriet moeten verwerken. Het is gewoonweg afschuwelijk wat mensen sinds 2021 met deze vaccinatie is aangedaan.

Pathologische bevindingen bewijzen het opduiken van turbokanker

Patholoog Dr. Ute Krüger is Duitse en studeerde in Duitsland. Ze schreef haar doctoraalscriptie aan de Humboldt Universiteit in Berlijn over de analyse van 7.500 autopsieprotocollen. Ze is gespecialiseerd in aandoeningen van de vrouwelijke borst. Met meer dan 25 jaar ervaring in de klinische pathologie en een speciale interesse in borstkanker, doet Dr. Krüger al bijna acht jaar onderzoek naar borstkanker aan de Universiteit van Lund. Ze was bestuurslid van de Zweedse Vereniging van Pathologen en daarvoor medisch directeur van de afdeling Klinische Pathologie in Växjö. Ze werkt als senior arts op de afdeling Klinische Pathologie in Kalmar. In maart gaf ze een vaktechnische lezing over de veranderingen in borstkankergevallen na mRNA-vaccinatie.

Video Link on Rumble:  https://rumble.com/v2a1nwy-dr.-ute-krger-sabotage-a-pathologist-reports.html  


Voor het geval er artsen zijn die hier meelezen: in dit bericht worden de weefseldoorsneden getoond met markeringen en exacte details. In de video van de lezing hierboven worden ze ook op het scherm geprojecteerd. Het bewijs is er dus. De belangrijkste bevindingen voor de normale lezer:

Aan het begin van de COVID-19 uitbraak zocht ik op internet en vond dat het sterftecijfer na infectie met het coronavirus ongeveer 2% was. Ter vergelijking: sarcoïdose is een ontstekingsziekte en de belangrijkste interstitiële longziekte in West-Europa heeft een sterftecijfer van iets minder dan 5%. Hebt u ooit iets in de media gehoord over sarcoïdose, die een veel hoger sterftecijfer heeft dan COVID-19? (…) Ik werk al 25 jaar in de pathologie. De afgelopen 19 jaar heb ik me voornamelijk beziggehouden met het diagnosticeren van borstmonsters. Bijna acht jaar geleden kreeg ik de kans om in het borstkankeronderzoek aan de Universiteit van Lund te gaan werken. Hier heb ik 1500 gevallen van borstkanker opnieuw beoordeeld volgens de huidige richtlijnen.

 

Door deze ervaring weet ik ongeveer de verdeling van gemiddelde leeftijd, tumorgrootte en maligniteitsgraad die ik kan verwachten in het dagelijkse invoermateriaal van borstkanker.

Al in de herfst van 2021 had ik de indruk plotseling meer materiaal te ontvangen

van jongere patiënten, vaak 30 tot 50 jaar oud.
De tumoren waren agressiever en groeiden sneller.
En ze waren groter. Meer dan vier centimeter was niet ongewoon. Ik zag tumoren tot wel 16 centimeter groot in de borst.
Ik had ook de indruk dat multifocale tumorgroei en bilaterale tumorgroei vaker voorkwamen.

Op mijn pogingen om op het tweede pathologiecongres in Duitsland in december 2021 collega’s te vinden die me konden helpen om mijn hypothese over turbokanker na vaccinatie tegen COVID-19 te bewijzen of te weerleggen, werd nauwelijks gereageerd.

Vervolgens laat ze foto’s zien van weefselsecties, waarmee ze illustreert hoe duidelijk vaker de snelgroeiende en zich snel vermenigvuldigende tumorcellen plotseling voorkomen in de weefselmonsters, sinds de Covid-vaccinatie. Ze ziet steeds meer zeer agressieve kankercellen. En vooral belangrijk:

Een andere afwijking die ik denk te zien zijn flare-ups. Dit zijn patiënten die eerder borstkanker hebben gehad en min of meer als genezen werden beschouwd. Dit kan een carcinoom van 20 jaar geleden zijn. Relatief snel na de vaccinatie tegen COVID-19 explodeert de tumorgroei en is er een uitgesproken verspreiding van de tumor in het lichaam en sommige patiënten overlijden binnen een paar maanden.

Het is ook opvallend dat de tumoren die na vaccinatie verschijnen zeer “heterogeen” zijn, d.w.z. dat ze zeer verschillende groeisnelheden, structuren en patronen vertonen:

Ik wil u graag een voorbeeld laten zien van een 70-jarige vrouw. Ze had een lobulair, dat wil zeggen een relatief langzaam groeiend borstcarcinoom, maar ze had ook al enkele jaren uitzaaiingen. Ze leefde al drie jaar met haar uitzaaiingen in de urineblaas, het darmslijmvlies, de botten en de lever, en haar lichaam was enigszins in evenwicht. Kort na de vaccinatie tegen COVID-19 explodeerde de tumorgroei in de lever en de patiënte stierf binnen een maand. De arts die mij het levermonster stuurde, schreef in de verwijzing dat het ongebruikelijk was dat de uitzaaiing en de lever extreem snel groeiden, maar dat de tumoren op de andere uitzaaiingen in haar lichaam niet in hetzelfde tempo groeiden.

Een andere anomalie, volgens de waarnemingen van Dr. Krüger, is dat zeer verschillende tumoren vrij willekeurig, maar tegelijkertijd voorkomen:

Vorig jaar had ik drie patiënten binnen drie weken met drie gelijktijdige carcinomen in verschillende organen (…). Dit was een paar maanden na de COVID-19 vaccinatie. Ik kreeg bijvoorbeeld een borstcarcinoommonster van een vrouw bij wie tegelijkertijd primair longcarcinoom en primair pancreascarcinoom waren vastgesteld. Dit is zeer ongebruikelijk en opmerkelijk. De tumorconferenties worden steeds ingewikkelder. (…) Het is niet ongebruikelijk dat patiënten tegelijkertijd meerdere maligniteiten in verschillende organen hebben.

 

Dr. Ute Krüger meldt ook dat ze veel brieven krijgt van mensen die plotseling kanker krijgen na vaccinatie en ze laat er een uit Duitsland zien en ze zegt “dat de leeftijd en leefgewoonten van de patiënt niet overeenkomen met zo’n agressieve longkanker en dat dit een zeer ongebruikelijke ontwikkeling is”:


Een arts die haar beroep wil gebruiken om mensen te helpen en de verborgen massale sterfgevallen ziet

Vervolgens weeft ze er enkele persoonlijke woorden doorheen die erg belangrijk en erg ontroerend zijn:

Na mijn lezing in Oslo voor Noorse artsen en verpleegkundigen in juni vorig jaar, kreeg ik ook veel feedback. Enerzijds zijn er casusbeschrijvingen van getroffen patiënten of hun familieleden. Aan de andere kant collega’s die mijn theorie bevestigen dat snelle tumorgroei gerelateerd lijkt te zijn aan vaccinatie tegen COVID-19.

Helaas word ik ook benaderd door patiënten die na deze vaccinaties dringend hulp nodig hebben vanwege ernstige bijwerkingen of turbokanker. Zij worden gewoon niet serieus genomen door de behandelende artsen, omdat er in de ogen van de meeste artsen geen bijwerkingen zijn van de COVID-19 vaccinaties.

Helaas kan ik deze patiënten niet helpen.

(…) Maar deze man hier, Johan Ahlgren, het hoofd van het Regionale Kankercentrum in Midden-Zweden, Docent Oncologie, noemt mijn aanpak sabotage van de inspanningen van de regio om iedereen te laten vaccineren. Ik denk dat als mijn theorie fout was geweest, het niemand iets had kunnen schelen wat ik zei.

De veranderingen die ik beschreef en die verband lijken te houden met de COVID-19 vaccinatie, zijn slechts een klein deel van wat er in het lichaam gebeurt.

Ik kan zeggen dat ik het niet heb opgegeven. Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wil helpen. Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen worden vermoord en dat ik niets kan doen. Als patholoog diagnosticeer ik tumoren die door een andere collega met een pistoolschot veroorzaakt kunnen zijn.

Dit is volkomen zinloos en absurd.

Het afgelopen jaar heb ik veel onderzoek gedaan naar alternatieve geneeswijzen, ons dieet, de kracht van onze natuur en onze wilde kruiden. Ik wil u dichter bij de schoonheid van onze natuur brengen. Afgelopen zomer heb ik voor het avondeten bladeren en bloemen verzameld van 35 verschillende struiken, vaste planten en wilde kruiden in mijn tuin, en ik leef nog steeds.

Dit geeft me onder andere kracht en vertrouwen voor de toekomst.

Hartelijk dank voor uw aandacht.

Meer kan of hoeft er niet gezegd te worden. Er is een zeer wijze uitspraak van Sören Kirkegaard over wat we tegenwoordig overal zien (niet alleen met betrekking tot mRNA-vaccinatie):

Er zijn twee manieren om misleid te worden:
De ene is geloven wat niet waar is.
De andere is weigeren te geloven wat waar is.
Sören Kirkegaard

Tijdens de conferentie spraken onafhankelijke wetenschappers van topniveau over de pandemie en de gevolgen ervan. Dr. Ute Krüger was een van hen. Hier zijn de links naar alle lezingen:

https://lakaruppropet.se/international-conference-pandemic-strategies/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gerenommeerde-deskundigen-waarschuwen-voor-pandemie-van-turbokanker-als-gevolg-van-mrna-vaccinatie-zeer-vele-influencers-die-het-promootten-stierven-aan-turbokanker/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...