vrijdag 8 september 2023

Vaccincontracten vrijgegeven, dit staat er in: ‘Het deksel gaat van de beerput!’


In Zuid-Afrika zijn na Wob-verzoeken de vaccincontracten vrijgegeven. “Het deksel gaat van de beerput! De democratie werkt daar kennelijk beter dan hier!” constateert statisticus Herman Steigstra.

Wat staat er in?

Overal tegen ingedekt

Anton Theunissen heeft ze doorgeworsteld en hier de belangrijkste conclusies opgeschreven. “Zuid-Afrika is een beschaafd land waar de rechtsstaat nog niet in de WEF-tas van een politieke partij zit.”

Uit de contracten blijkt onder meer dat de farmacie zich overal tegen heeft ingedekt

Het is een experimenteel medicijn dat onvoldoende is getest

Vooral de langetermijngevolgen zijn nog onbekend 

en de vaccinmakers accepteren geen aansprakelijkheid.

Zeer schokkend

De gebruikelijke verplichte procedures zoals ‘serialization’, waarbij via unieke nummers het spoor terug kan worden gevolgd, werden afgeschaft.

De Zuid-Afrikaanse overheid tekende bij het kruisje en verplichtte zich tot het publiek verkondigen dat het vaccin ‘veilig en effectief’ was.

“Zeer schokkend dus in Zuid-Afrika,” stelt Steigstra. “Maar zouden de Nederlandse (en Belgische? - Red.)  contracten anders zijn?” Hij voorspelt dat de Main Stream Media zich ook nu muisstil houden. Volgens Theunissen is er geen reden om aan te nemen dat de contracten met Nederland (en België - Red.) er heel anders uitzien.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...