zaterdag 2 september 2023

Oversterfte is nog erger geworden: Ed Dowd publiceert alarmerende nieuwe gegevens

 Er is momenteel een stille gezondheidscrisis - en niemand wil erover praten.

september 2, 2023   1863   7   

Rafael Peled, 8 jaar, kijkt door een VR virtual reality bril terwijl hij een Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin krijgt van medisch personeel in het Sheba Tel Hashomer Ziekenhuis in Ramat Gan, Israël.

Voormalig vermogensbeheerder van Blackrock en prominent gegevensanalist Ed Dowd presenteerde onlangs verontrustende gegevens in de Dr. Drew show. De kindersterftecijfers in het Verenigd Koninkrijk stijgen – en snel ook, bericht Vigilantnews.

Volgens de jaarlijkse gegevens over oversterfte die beschikbaar zijn op phinancetechnologies.com, vertoonden de jaren 2020 en 2021 negatieve oversterftecijfers, -9% om precies te zijn -7%. Dit betekent dat de sterftecijfers voor kinderen in deze leeftijdsgroep in deze jaren lager waren dan verwacht.

Deze percentages stegen dramatisch tot 16% meer sterfgevallen dan verwacht in 2022 en een verwachte 22% meer sterfgevallen dan verwacht in 2023. Dowd wijt deze toename in sterfte aan de introductie van het COVID-19 vaccin voor deze leeftijdsgroep, dat in september 2021 begon voor 12- tot 15-jarigen en in april 2022 voor 5- tot 11-jarigen.


De correlatiecoëfficiënt van 0,94 uitleggen

In de statistiek meet de correlatiecoëfficiënt de sterkte en richting van de lineaire relatie tussen twee variabelen. De waarde van een correlatiecoëfficiënt varieert van -1 tot 1, waarbij 0 staat voor geen correlatie, -1 voor een perfecte negatieve lineaire correlatie en 1 voor een perfecte positieve lineaire correlatie.


Schokkend genoeg vond Dowd een correlatiecoëfficiënt van 0,94 tussen de introductie van vaccins en het sterftecijfer onder kinderen in het VK. Dit wijst op een zeer sterke positieve lineaire relatie tussen de twee factoren. Dus als de ene variabele (de introductie van vaccins) toeneemt, neemt de andere variabele (het sterftecijfer) ook toe op een manier die heel dicht bij een rechte lijn ligt.


Maar kunnen de overtollige sterfgevallen niet te wijten zijn aan COVID-19 en niet aan de vaccins?

Ten eerste is het risico om te sterven aan COVID-19 bij kinderen heel erg laag. Dus een toename van het aantal sterfgevallen door COVID-19 in één jaar zou weinig effect hebben op het totale aantal sterfgevallen bij kinderen.

 

Ten tweede toonde Dowd aan dat het sterftecijfer bij kinderen in het VK daalde tot eind 2021, voordat de COVID-19 vaccins werden geïntroduceerd. Nadat de vaccins waren geïntroduceerd, begon het sterftecijfer aanzienlijk toe te nemen.

Dowd stelde ook de vraag waarom COVID-19 pas na de invoering van de vaccins verantwoordelijk zou zijn voor de stijging van het sterftecijfer bij kinderen en niet eerder. Hij wees erop dat als COVID-19 de oorzaak was van de verhoogde oversterfte, deze verhoogde aantallen ook verwacht zouden zijn voor 2020 en 2021.

Daarom concludeerde Ed Dowd: “Het is het vaccin”

De dramatische stijging van het sterftecijfer bij kinderen in het VK na de vaccinatie met COVID-19 doet de vraag rijzen waarom de autoriteiten niet onmiddellijk oproepen tot een grondig onderzoek. Ze vertelden ons dat de COVID-maatregelen over “gezondheid” gingen, dus waarom onderzoeken ze niet wat de kinderen doodt? De enige plausibele verklaring die hout snijdt, is dat ze het antwoord niet willen weten.

U kunt het volledige interview van Ed Dowd met Dr. Drew bekijken via onderstaande video:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3dbzgg-science-journal-links-pots-and-autoimmune-disorders-to-mrna-shots-aga-wilso.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/oversterfte-is-nog-erger-geworden-ed-dowd-publiceert-alarmerende-nieuwe-gegevens/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...