woensdag 20 september 2023

Secretaris-generaal VN geeft toe dat New World Order faalt, Agenda 2030 “in gevaar”

september 20, 2023   190   23  

De globalisten van de Verenigde Naties zijn in New York neergestreken om de top over de 2023 Duurzame Ontwikkelingsdoelen bij te wonen en een “dringend plan” op te stellen om Agenda 2030 te redden, want volgens VN-secretaris-generaal António Guterres is het impopulaire globalistische complot “in gevaar,” schrijft Baxter Dmitry.

De tweedaagse top van dit jaar vindt plaats halverwege de looptijd van Agenda 2030, die officieel op 1 januari 2016 van start is gegaan. Volgens een samenvattende verklaring op de website van de organisatie:

“Maar de Agenda is een belofte, geen garantie. Halverwege is de belofte in groot gevaar. Voor het eerst in decennia keert de vooruitgang in ontwikkeling om…”

Vervolgens zei Guterres gisteren in een toespraak voor de aanwezigen: “Op dit moment ligt slechts 15% van de doelen op schema, en veel doelen gaan in de achteruit,” en hij deed een oproep voor een “wereldwijd reddingsplan” om de SDG’s (Sustainable Development Goals) uit de kaken van de nederlaag te redden.

                Video Link: https://youtu.be/v_c7I_rfIKk

American Thinker meldt: Voorafgaand aan het evenement nam Guterres plaats voor een interview met Mita Hosali, de adjunct-directeur van UN News; Hosali opende met het volgende:

“We spreken hier op de drempel van de 78e zitting van de Algemene Vergadering, waar een recordaantal wereldleiders wordt verwacht, maar van de P5 slechts één staatshoofd … Wat zegt dit over de V.N. als een centrum van diplomatie, in een tijd waarin er op zoveel fronten crises zijn?”

(De P5 verwijst naar de “permanente vijf” naties met een permanente zetel in de Veiligheidsraad, die in 1945 in het handvest werd vastgelegd).

 

Er is geen raketgeleerde voor nodig om het antwoord op Hosali’s vraag te achterhalen – het is duidelijk dat “de V.N. als een centrum van diplomatie” een snel afnemend vooruitzicht is, samen met de succesvolle implementatie van Agenda 2030 en de SDG’s. Dat ene staatshoofd? De Gaffetastic Joe Biden – geen wonder dat niemand anders wilde komen!

              Video Link: https://youtu.be/821B6Ntcy_o

Zijn de rest van de “wereldleiders” eigenlijk wel staatshoofden? Of zijn deze “wereldleiders” gewoon ongekozen Deep State figuren? Guterres reageerde geagiteerd op Hosoali en merkte “om te beginnen” op dat de top “geen ijdelheidsbeurs is”… maar ik moet hem daar stoppen, want dat is precies wat de VN-top is.

Deze “leiders” zijn niet gekozen, maar ze komen op eigen kosten bijeen in New York om te doen alsof ze legitieme beleidsmakers en politieke hoogwaardigheidsbekleders zijn? En het enige echte P5 staatshoofd dat naar deze “zeer belangrijke” top is gekomen, is Joe Biden, die niet alleen een complete vuilnisbak is, maar zelf ook illegaal de rol van staatshoofd bekleedt? Hoe vernederend.

Om het openingscitaat aan het begin van deze blog te herhalen, stelt Guterres vervolgens dat de SDG’s op dit moment “helaas” niet de goede kant op gaan.

Ik zou zelf niet gelukkiger kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/secretaris-generaal-vn-geeft-toe-dat-new-world-order-faalt-agenda-2030-in-gevaar/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...