zondag 15 oktober 2023

Auteur van explosieve studie: 1 sterfgeval per 800 injecties


Denis Rancourt heeft meer dan 100 papers geschreven en bekleedde posities bij prestigieuze instituten in Frankrijk en Nederland. Daarnaast was hij jarenlang als professor en hoofdwetenschapper werkzaam bij de Universiteit van Ottawa.

Op 17 september publiceerde hij een onderzoek naar sterfte die geassocieerd wordt met het coronavaccin. De paper is gebaseerd op gegevens uit 17 landen.

De onderzoekers ontdekten een causaal verband tussen de vele sterftepieken en uitrol van de vaccins.

Het tegenovergestelde was waar

Onderzoeksjournalist Sonia Elijah had een gesprek met Rancourt. Hij merkte op dat op het zuidelijk halfrond een scherpe sterftepiek waarneembaar was na de uitrol van de boosters. Na elke uitrol van een booster volgde een sterftepiek.

Vooral in Chili en Peru was dit heel duidelijk zichtbaar. In die landen was één op de 20 injecties dodelijk voor 90-plussers die hun vierde prik hadden gehaald. Ouderen werden gevaccineerd om ze te ‘beschermen’, maar het tegenovergestelde was waar.

Eén op de 800 injecties

De onderzoekers becijferden dat gemiddeld één op de 800 injecties een overlijden veroorzaakte.

Ze telden de oversterfte in alle onderzochte landen bij elkaar op en concludeerden dat de coronavaccins wereldwijd ongeveer 17 miljoen sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Bekijk het hele interview hieronder:


https://www.ninefornews.nl/auteur-van-explosieve-studie-1-sterfgeval-per-800-injecties/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...