zondag 15 oktober 2023

“Plotseling overleden” meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties

oktober 14, 2023


Sinds het begin van de massale covid-injectiecampagne tot eind september hebben 2.003 atleten ernstige gezondheidsproblemen gehad na de vaccinatie. Daarvan zijn er 1.400 overleden.

Niet alleen atleten sterven plotseling. In 2023 is er een toename van 82% ten opzichte van 2020 in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd, bericht Rhoda Wilson.

Atleten met ernstige gezondheidsproblemen of overleden na vaccinatie

In juli meldden we dat 1.884 atleten ernstige gezondheidsproblemen hadden na vaccinatie. Helaas waren er 1.310 overleden. Dit was volgens de laatste rapporten van atleten die toen op de lijst van Good Sciencing stonden.

Good Sciencing werkt zijn lijst voortdurend bij en tragisch genoeg blijft het aantal stijgen. Vanaf de uitrol van de massale covid-injectiecampagnes tot eind september 2023 had Good Sciencing 2.003 hartstilstanden of ernstige problemen bij atleten geregistreerd. Het totaal omvat 1.400 sterfgevallen. Veel van deze hartproblemen en sterfgevallen vonden plaats kort nadat de persoon een covid-injectie had gekregen.

Good Sciencing vertrouwt erop dat het publiek verslag aan hen uitbrengt en wat zij tijdens het onderzoek ontdekken. Bijna alle personen op hun lijst zijn in de media gemeld. “Er zijn veel landen of staten met een grote bevolking die bijna geen meldingen in onze lijst hebben. Dat betekent waarschijnlijk dat gebeurtenissen niet aan ons gemeld worden,” aldus Good Sciencing.

Hoewel veel van de ernstige aandoeningen waaraan atleten lijden te maken hebben met hun hart, merkte Good Sciencing op: “In 2022 en 2023 namen de meldingen van het aantal nieuwe gevallen van kanker toe. Op sommige plaatsen rapporteerden sommige artsen 5 keer meer kankers dan in 2020/21 en veel daarvan worden ontdekt en meteen als stadium 4 bestempeld. We laten het aan anderen over om hier conclusies uit te trekken, maar er zijn over de hele wereld veel nieuw ontdekte sterfgevallen door kanker geweest, vaak beschreven als ‘overleden na een korte ziekte’.”

Hieronder staat de lijst van atleten in september 2023 die een ernstige aandoening kregen of stierven en waarvan de oorzaak is geïdentificeerd als vaccin-gerelateerd:

1.    25/09/2023 Spanje Dode
Jorge Iglesias (20), worstelaar uit Aluches Tierras de León die uitblonk in het Leonese worstelen in Noord-Spanje overleed plotseling thuis op de dag dat hij naar Slowakije zou reizen om zijn studie voort te zetten. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

2.    21/09/2023 Engeland overleden
Maddy Cusack (27), voetbalster die meer dan 100 wedstrijden voor Sheffield United vrouwen speelde, is plotseling overleden.
Doodsoorzaak niet bekendgemaakt. News Story  News Story2  News Story3  News Story4

3.    12/09/2023 België
Nathan Van Hooydonck (27), professioneel wielrenner van Jumbo-Visma, kreeg een hartaandoening terwijl hij in zijn auto reed. Hij verloor de controle over het stuur en raakte andere auto’s. Een week na het ongeluk zou hij gestopt zijn met wielrennen vanwege een hartaandoening. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

4.    03/09/2023 Zimbabwe Dode
Hartaanval (49), cricketer uit Zimbabwe die voor zijn land speelde, aanvoerder was en later begon met coachen, is overleden aan lever- en darmkanker. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

Lees HIER de volledige lijst van atleten die zijn gecategoriseerd als vaccin-gerelateerd (2.003), nog geen documentatie gevonden (5), wel of niet vaccin-gerelateerd (50) en niet vaccin-gerelateerd (30).

Plotselinge sterfgevallen nemen over het algemeen toe

Gegevensanalist: “Er is een crisis gaande”: Hartaanvallen, kanker en niet-vaccin-gerelateerde sterfgevallen hebben jonge mensen de afgelopen tweeënhalf jaar geteisterd. Helaas wordt de situatie alleen maar erger.

 

Ed Dowd komt met vernietigend rapport over sterfgevallen door hart- en vaatziekten in de UK: Mensen onder de 45 “sterven plotseling” – en de cijfers worden alleen maar slechter.

De zomer van plotseling sterven terwijl u slaapt – terwijl u volledig gevaccineerd bent tegen covid-19 mRNA. Gaan deze sterfgevallen eigenlijk steeds sneller? 50 zomergevallen van plotseling overlijden van volwassenen (“SADS”) tijdens de slaap, zoals gedocumenteerd door Dr. William Makis.

82% Stijging in plotseling gestorven meldingen

Op maandag meldde News Uncut dat er een stijging is van 82% in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd.

Volgens een analyse van Mark Crispin Miller waren er in de laatste maanden van 2020, het jaar van de pandemie, gemiddeld 4.346 online nieuwsartikelen in Engelstalige media waarin deze zin werd gebruikt. In de eerste acht maanden van 2023, twee jaar na het opleggen van covid-injecties aan de wereldbevolking, is dit aantal gestegen tot gemiddeld 7.910 nieuwsartikelen per maand. Dat is een stijging van 82%.

Professor Mark Crispin Miller’s propagandadeskundige Substack “News from the Underground” houdt deze tragische gevallen al iets meer dan een jaar bij. Zijn team van vrijwilligers doorzoekt ijverig nieuwsartikelen en overlijdensberichten. Hoewel ze voor sommige landen (zoals Israël) informatie missen en voor andere (zoals Canada) wat dieper graven, hebben ze in de eerste zeven maanden van 2023 30.500 meldingen uit 128 landen geregistreerd.


De meest productieve landen gelogd uit een lijst van 128 landen. Bron: News from the Underground

Hieronder staat een lijst van Crispin Miller’s artikelen ter nagedachtenis aan degenen die “plotseling overleden” in de week van 25 september tot 2 oktober in:

1.    De Verenigde Staten en wereldwijd

2.    India, Sri Lanka, Vietnam, Indonesia, Australia and New Zealand

3.    Burkina Faso, Syria, Israel, Azerbaijan, Ukraine and Russia

4.    Italy

5.    France, Belgium, Germany, Switzerland, Norway, Poland, Latvia, Czech Rep., Slovakia, Hungary, Bulgaria, Portugal and Spain

6.    United Kingdom and Ireland

7.    Mexico, Honduras, Dominican Republic, Bahamas, Peru, Suriname, Bolivia, Brazil and Chile

8.    Canada

9.    United States

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/plotseling-overleden-meldingen-zijn-met-82-gestegen-en-1-400-atleten-zijn-overleden-sinds-de-introductie-van-covid-injecties/  

 

 

Waarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!

24. Gezien het feit dat op de etiketten van Comirnaty en BioNtech duidelijk staat vermeld dat de vaccinatie niet mag worden gegeven aan personen die allergisch zijn voor de ingrediënten. Heb ik opgemerkt dat een van de belangrijkste ingrediënten het Lipid Nanoparticle delivery system “ALC 1035” in de Pfizer injecties is (twee bijlagen, gemarkeerde delen), … Meer lezen overWaarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!

https://www.frontnieuws.com/waarom-hebben-ze-in-hemelsnaam-polyethyleen-glycol-het-actieve-ingredient-in-antivries-in-de-covid-injecties-gedaan/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...