woensdag 4 oktober 2023

Dit onderzoeksteam vindt ‘duidelijk oorzakelijk’ verband tussen coronaprikken en wereldwijde sterftepieken


Canadese onderzoekers zien een duidelijk oorzakelijk verband tussen de uitrol van de coronavaccins en boosters, en de daaropvolgende wereldwijde sterftepieken, bericht De Andere Krant. De onderzoekers analyseerden gegevens van 17 landen.

Eerder vonden ze in vijf landen – India, Australië, Israël, de Verenigde Staten en Canada – een ‘verbluffende correlatie’ tussen de prikken en een stijgende totale sterfte.

Voor de nieuwe analyse zoomden de onderzoekers in op Argentinië, Australië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, de Filipijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Suriname, Thailand en Uruguay. In alle 17 landen werd vaccinatie geassocieerd met een hoge sterfte.

Dodelijke toxische middelen

Per 800 injecties berekenden de onderzoekers gemiddeld één dode voor alle leeftijden en alle onderzochte landen.

Het onderzoeksteam onder leiding van voormalig professor Denis Rancourt concludeert dat de sterke correlatie tussen de uitrol van de vaccins en de hogere totale sterfte een oorzakelijk verband aantoont.

“De coronavaccins redden geen levens, maar lijken dodelijke toxische middelen te zijn,” zeggen ze.

Maar liefst 1000 keer

Ze schrijven dat het wereldwijd overlijden na vaccinatie wijdverbreid is en vele malen groter (maar liefst 1000 keer) dan gerapporteerd in klinische onderzoeken en bijwerkingendatabanken.

De injecties waren het meest giftig voor de meeste ouderen in alle zeventien geanalyseerde landen.


https://www.ninefornews.nl/dit-onderzoeksteam-vindt-duidelijk-oorzakelijk-verband-tussen-coronaprikken-en-wereldwijde-sterftepieken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...