woensdag 4 oktober 2023

Baudet doet opvallende ontdekking: ‘Dit moet echt stoppen’


Op de website MarineTraffic kun je alle vaarbewegingen van schepen wereldwijd zien. Onlangs kwam er een filmpje voorbij op X van een boot die Afrikaanse vluchtelingen gered zou hebben van een wisse verdrinkingsdood. Die mensen werden vervolgens naar Europa gebracht.

FVD-voorman Thierry Baudet nam dat schip eens onder de loep. Het gaat om een schip van de ngo Open Arms. Uit de vaarbewegingen blijkt dat ze de mensen vlak voor de kust van Libië hebben opgepikt, om ze vervolgens maar liefst 1000 kilometer verderop af te zetten in een Europese haven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Reisbureau

“Er is helemaal geen sprake van een reddingsschip of een reddingsactie,” benadrukt Baudet. “Het is gewoon een veerdienst, het is een reisbureau. En ze hoeven alleen maar even in zo’n rubberbootje te stappen, een beetje dobberen voor de kust en dan komt er alweer een schip aan.”

Hij wijst erop dat er ook andere organisaties bij betrokken zijn, waaronder Artsen zonder Grenzen en Sea Watch. “Je hebt talloze organisaties die in feite niets anders doen dan de migratiestroom van Afrika naar Europa organiseren, faciliteren. En dat noemen ze ‘reddingswerk’. Maar dat is het niet, dat kun je gewoon zien op de website van MarineTraffic.”

Stop deze Europese zelfmoordmissie

Baudet gaat Kamervragen stellen en mogelijk ook een debat hierover aanvragen. “Dit moet echt stoppen.”

“Stop deze Europese zelfmoordmissie.”

Europarlementariërs willen weten wat de rol van het WEF en Soros is bij illegale migratie Italië


Op 16 augustus kwam een schip van de Duitse ngo Humanity aan in de haven van Ancona met aan boord 106 migranten. De lokale burgemeester haalde fel uit en zei dat ‘de stad vol is’.

Een maand daarvoor, op 15 juli, zette Humanity zo’n 200 migranten af in de Italiaanse stad.

“Vierhonderd migranten op drie schepen in twee maanden is een aanzienlijk aantal,” zei burgemeester Daniele Silvetti tegen journalisten. Hij voegde toe dat de voorzieningen onder druk staan.

Illegale acties

Europarlementariërs hebben de Europese Commissie erop gewezen dat deze Duitse ngo illegale migranten in Ancona dumpt.

Ze benadrukken dat de overgrote meerderheid van de Duitsers en Europeanen gekant is tegen deze illegale acties, die bijdragen aan massamigratie en de destabilisatie van de Europese samenleving.

Zij vragen de Europese Commissie of ze het met hen eens is dat zowel Humanity als Duitsland medeplichtig is aan mensensmokkel en de destabilisatie van Europa door middel van massamigratie.

World Economic Forum

De Europarlementsleden willen weten waarom de Commissie Hongarije en Polen bekritiseert omdat ze zich beschermen tegen massamigratie, maar tegelijkertijd de illegale acties van Humanity en Duitsland negeert.

Ze willen van de Commissie alle informatie ontvangen over de rol van Humanity, miljardair George Soros en het World Economic Forum bij illegale migratie. Denk daarbij aan communicatie, financiering en afspraken die onderling gemaakt zijn.

De vragen zijn ingediend door Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD), Joachim Kuhs, Maximilian Krah, Bernhard Zimniok, Ivan Vilibor Sincic, Virginie Joron, Dominique Bilde, Susanna Ceccardi, Jean-Paul Garraud, Filip De Man en Gerolf Annemans.

https://www.ninefornews.nl/europarlementariers-willen-weten-wat-de-rol-van-het-wef-en-soros-is-bij-illegale-migratie-italie/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...