maandag 30 oktober 2023

Ex-baas militaire inlichtingendienst doet boekje open: zo worden politici gechanteerd


Globalisten chanteren beleidsmakers met tripjes naar verre oorden waar ze ‘seks hebben met kinderen’. Dat zei voormalig directeur van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst Mike Flynn in gesprek met Joy Thayer.

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is helemaal kapot en volledig in handen van de lobbyisten en globalisten, zei de oud-generaal.

De globalisten hebben veel congresleden in de zak. Zij worden gechanteerd met tripjes naar het buitenland waar ze seks hebben met kinderen, onthulde Flynn. “Ze zijn gecompromitteerd. Dit gebeurt echt. Ze worden de wereld van het grote geld ingelokt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nederland

Flynn was de nationale veiligheidsadviseur onder Donald Trump. De oud-president heeft hem alvast een hoge functie in het vooruitzicht gesteld mocht hij opnieuw president worden.

Trump verleende gratie aan Flynn en zijn oud-adviseur Roger Stone. Die suggereerde enige tijd geleden dat Flynn een lijst heeft met ontzettend hooggeplaatste pedofielen die weleens het einde zou kunnen betekenen van een aantal zittende machthebbers in Nederland.

ba

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...