dinsdag 3 oktober 2023

John Kerry’s dochter beveelt de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda op te voeren om MILJOENEN mensen massaal te euthanaseren vóór 2030

oktober 3, 2023   15

De dochter van John Kerry (John Kerry= Min. van Klimaat i/d V.S. red.) heeft er bij de wereldregeringen op aangedrongen om dringend de propaganda van het WEF op te voeren, zodat het publiek mentaal voorbereid is om getuige te zijn van de dood van miljarden mensen in de grote ontvolkingsdrang van de wereldelite, schrijft Thepeoplesvoice.

Vanessa Kerry sprak op een panel van het World Economic Forum over de plannen van de elite om het publiek te hersenspoelen zodat ze hun lot accepteren om de planeet te redden van het zogenaamde “mondiale koken.”

Volgens Kerry zijn de mensen in de wereld zacht geworden door de Covid pandemie en zijn ze nu “emotioneel” bereid om te accepteren dat het afmaken van de overgrote meerderheid van de bevolking in het belang van de mensheid is.

Maar er is slechts één probleem voor Kerry en haar trawanten in de wandelgangen van het World Economic Forum in Davos. De hele wereld is een plaats delict en het WEF heeft overal zijn vingerafdrukken achtergelaten.

Vergis u niet, de globalistische elite heeft deze aanval op de mensheid al tientallen jaren zorgvuldig gepland.

Volgens Vanessa Kerry moeten de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda opvoeren voordat de mensheid nog moeilijker onder controle te houden wordt door middel van op angst gebaseerde propaganda en verhalen.

Vanessa Kerry is niet de enige die eist dat wereldregeringen na Covid actie ondernemen om de mensheid in angst te laten wegkwijnen.

De Verenigde Naties hebben iedereen bedreigd die zich verzet tegen Agenda 2030, door te verklaren: “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

We hebben allemaal het bewijs dat we nodig hebben om deze criminelen voor een internationaal tribunaal te slepen op beschuldiging van onder andere massamoord en misdaden tegen de mensheid.

Maar eerst moet de mensheid wakker worden en ing Western demo – voordat het te laat is.

De globalistische elite lacht ons uit en daagt ons uit om te zien hoe ver zij kan gaan in het onthullen van hun agenda voordat wij tegen hen in opstand komen.

Deze week gaf het Canadese parlement van Justin Trudeau een staande ovatie aan een echte nazi-oorlogsmisdadiger, terwijl de Oekraïense president Zelensky stond te juichen. Kunnen ze het nog duidelijker maken?

Klaus Schwab heeft opgeschept over het penetreren van Westerse democratieën en hun kabinetten en het WEF zijn geobsedeerd door het controleren van mensen en het ondermijnen van soevereine landen.

De mainstream media willen niet dat u weet van Schwab’s nauwe banden met de nazi’s – omdat dit de sinistere “Grote Reset” agenda die vandaag de dag door de elite gepromoot wordt, voor een groot deel verklaart.

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen, stamt ook af van prominente nazi’s. En George Soros schepte op dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog met nazi’s heeft samengewerkt.

We moeten wereldwijd samenwerken om dit opkomende kwaad te verslaan, met zijn generatiebanden met Hitlers naziregime en zijn dromen van een duizendjarig Rijk.

Deze gereanimeerde nazi’s worden steeds extremer. De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab kwam vorige maand uit de schaduw tevoorschijn en uitte een ijzingwekkend en zorgvuldig gescript dreigement tegen de mensheid.

Volgens Nicole Schwab bereidt de globalistische elite zich voor om permanente “klimaatlockdowns” uit te rollen, of u dat nu leuk vindt of niet – en u kunt maar beter wennen aan de plannen van de elite voor een “nieuwe mensheid”, want er is niets wat u eraan kunt doen.

 

Merk op dat ze dezelfde woorden gebruikt als Kerry wanneer ze zegt dat Covid een “geweldige kans” was voor de globalistische elite om hun agenda voor de Grote Reset in te luiden.

Ondertussen hebben 14 Amerikaanse steden, en ook steden in Europa, een verdrag van het World Economic Forum ondertekend dat hen wettelijk verplicht om vlees, zuivel en privé autobezit te verbieden tegen het jaar 2030.

De door het WEF geïnfiltreerde steden hebben een coalitie gevormd die de “C40 Cities Climate Leadership Group” heet en samen hebben ze een doel opgesteld om de radicale ontvolkingsdoelen van het WEF tegen het jaar 2030 te halen.

Als u zich afvraagt hoe dat er in werkelijkheid uitziet, het plaatje kan niet grimmiger zijn.

De C40-steden zijn overeengekomen dat hun inwoners gedwongen zullen worden om aan de volgende lijst van ongrondwettelijke regels te voldoen:

·         “0 kg vleesconsumptie”

·         “0 kg zuivelconsumptie”

·         “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”

·         “0 privé-voertuigen” in bezit”

·         “1 retourvlucht over korte afstand (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”

 

Het globalistische complot om de mensheid te dwingen alternatieve eiwitbronnen te eten, zoals insecten, insecten, krekels en het synthetische, in laboratoria gekweekte vleesweefsel van Bill Gates, is zorgvuldig ontworpen om onze gezondheid te vernietigen en ons zwak, nutteloos en impotent te maken, precies zoals de elite ons wil hebben.

Volgens Schwab zal er in de Grote Reset geen privébezit zijn. Regeringen die gecontroleerd worden door de globalistische elite zullen alles bezitten. U zult niets bezitten en de drugs en videospelletjes zullen u gelukkig houden.

 

Deze plannen zijn puur satanisch en gaan in tegen alles waar onze samenleving op gebouwd is. De Bijbel maakt duidelijk dat privébezit de sleutel is tot het creëren van rijkdom. Privébezit, of om het nauwkeuriger te definiëren – het recht op eigendom – is de spil van vrijheid.

Maar de elite heeft de knop van de Grote Reset al omgezet.

In Nederland is landbouwgrond in beslag genomen door de WEF-geïnfiltreerde regering, wat tot woede heeft geleid en de toeleveringsketen heeft verstoord, en Biden’s klimaatsaar John Kerry heeft de Amerikaanse boeren gedreigd dat inbeslagname van landbouwgrond “niet van tafel is.”

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak, en nu zien we de eerste tekenen zich voor onze ogen afspelen.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3mia11-john-kerrys-daughter-orders-govts-to-mass-euthanize-billions-of-people-befo.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/john-kerrys-dochter-beveelt-de-wereldregeringen-dringend-hun-angstzaaiende-propaganda-op-te-voeren-om-miljoenen-mensen-massaal-te-euthanaseren-voor-2030/

 

Globalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve “groene” landbouwmethoden

https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2023/07/honger-reset.webp?fit=825%2C510&ssl=1

De wereldwijde klimaatcultus maakt zich op om haar oorlog tegen voedsel in een stroomversnelling te brengen met 13 landen – waaronder veel grote vee- en voedselproducerende landen onder leiding van de Verenigde Staten, Argentinië, Brazilië, Chili en Spanje – die een verbintenis hebben ondertekend om boeren te onderwerpen aan nieuwe beperkingen die bedoeld zijn om … Meer lezen overGlobalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve “groene” landbouwmethoden

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/globalisten-voeren-plannen-op-om-wereldwijde-hongersnood-te-veroorzaken-13-landen-gaan-akkoord-met-omschakeling-naar-minder-productieve-groene-landbouwmethoden/

 

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...