dinsdag 3 oktober 2023

Alles samengevat in 1uur en 45 minuten: De Ontmaskering: kijk hoe deze dokter de mRNA-injecties volledig onderuithaalt


Tegenwind TV maakte in april met vijf camera’s beelden van het event waar dokter Erwin Annys en Steven Arrazola de Onate hun ‘Ontmaskering’ brachten.

Het resultaat is ‘De Ontmaskering’, die zondag officieel in première is gegaan. In de film wordt uitgebreid stilgestaan bij de mRNA-injecties. “Vandaag, bijna vier jaar na de uitbraak van de coronapandemie, beseffen de meeste mensen dat het op massavaccinatie gerichte coronabeleid meer schade heeft aangericht dan het SARS-CoV-2-virus ooit had kunnen veroorzaken,” merkt Annys op.

Nooit vergeten

“De aanval op burgerrechten, de schade op sociaal-economisch vlak en de ontregeling van onze samenleving zijn immens geweest en mogen nooit vergeten worden,” vervolgt hij.

De op genetisch materiaal gebaseerde producten veroorzaken ongewenste gezondheidsschade. Onderzoekers roepen op tot een stopzetting van deze producten. Er overlijden meer mensen sinds de uitrol van de massavaccinatie dan in het vaccin-vrije Covid-jaar 2020. De mechanismen van de vaccin-geïnduceerde overlijdens en ziektebeelden zijn bekend. Lab- en autopsie-resultaten die de causale relaties bevestigden, werden gepubliceerd, aldus Annys.

Echt impact

“Eerlijke, belangenvrije informatie ontmantelt verlammende, irreële angst. Kennis leidt tot soevereiniteit en tot individuele kracht om dingen ten goede te veranderen. Met ‘De Ontmaskering’ hopen we daartoe bij te hebben gedragen.”

Ik geloof dat dit in zowel Vlaanderen als Nederland echt impact kan hebben omdat dokter Annys het gigantisch goed onderbouwt, zegt Arrazola de Onate.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...