vrijdag 6 oktober 2023

Poetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn

 oktober 6, 2023

 
Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), is een globalistische terrorist die de mensheid gegijzeld houdt, kan men uit de woorden van de Russische president Vladimir Poetin opmaken, die de elite waarschuwde dat hun Nieuwe Wereldorde mislukt is en dat hun dagen geteld zijn.

De Russische president Vladimir Poetin hield op 5 oktober een toespraak tijdens de plenaire zitting van de 20e bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi en benadrukte de tektonische en onomkeerbare verschuivingen die plaatsvinden in de wereldorde, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten” omdat ze actief hebben geprobeerd om illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.

Zestien jaar geleden, op de Veiligheidsconferentie van München in 2007, vertelde Poetin de Westerse leiders dat het natuurlijke type internationaal systeem multipolariteit is, waarmee hij duidelijk liet zien dat Rusland zich zou verzetten tegen de creatie van een Nieuwe Wereldorde gebaseerd op de internationale liberale op regels gebaseerde orde die agressief gepusht wordt door de globalistische elite en hun liberale politici in de Westerse democratieën.

Het moment van de waarheid is aangebroken, volgens Poetin, en de plannen van de mondiale elite voor een Nieuwe Wereldorde nemen voor onze ogen af, terwijl een nieuwe multipolaire wereld, waarin traditionele culturen hun erfgoed binnen hun eigen grenzen behouden, als een feniks herrijst.

Poetin schetst zes beschavingsprincipes voor de wereld na de NWO

Tijdens zijn Valdai-toespraak schetste Poetin zes principes waar Rusland zich aan wil houden en bood hij andere naties aan zich hierbij aan te sluiten. Via Sputnik:

 

Ten eerste willen we leven in een open, onderling verbonden wereld, waarin niemand ooit zal proberen kunstmatige barrières op te werpen voor de communicatie van mensen, hun creatieve realisatie en welvaart. Er moet een omgeving zonder barrières zijn,” zei Poetin.

Het tweede principe is de diversiteit van de wereld, die niet alleen behouden moet blijven, maar ook de basis moet vormen voor universele ontwikkeling.

Het derde principe is volgens het Russische staatshoofd maximale representativiteit: “Niemand heeft het recht of kan de wereld voor anderen of namens anderen regeren. De wereld van de toekomst is een wereld van collectieve beslissingen,” benadrukte de president.

Op de vierde plaats staat universele veiligheid en duurzame vrede die in gelijke mate rekening houdt met de belangen van grote en kleine landen. Om dit te bereiken is het volgens Poetin belangrijk om de internationale betrekkingen te bevrijden van de blokmentaliteit en de donkere erfenis van het koloniale tijdperk en de Koude Oorlog.

Het vijfde principe is rechtvaardigheid voor iedereen: “Het tijdperk van uitbuiting van wie dan ook – ik heb dit al twee keer gezegd – behoort tot het verleden. Landen en volkeren zijn zich duidelijk bewust van hun belangen en mogelijkheden en zijn bereid om op zichzelf te vertrouwen, en dit vermenigvuldigt hun kracht. Iedereen moet toegang krijgen tot de voordelen van moderne ontwikkeling,” benadrukte Poetin.

Het zesde principe is gelijkheid: niemand mag gedwongen worden om degenen die rijker of machtiger zijn te gehoorzamen ten koste van hun eigen ontwikkeling en nationale belangen, aldus de Russische president.

 “Het ‘beschavingsmodel’ waar Poetins toespraak naar verwees, lijkt verankerd te zijn in ‘principes’ – zoals niet-koloniale relaties; niet-patroniserende houdingen; respect voor diversiteit geworteld in de diverse tradities – die een enorme inspanning zullen vergen om nieuwe gedeelde internationale normen te genereren,” aldus Paolo Raffone, een strategisch analist en directeur van de CIPI Foundation in Brussel.

“De Westerse ‘op regels gebaseerde liberale internationale orde’ is unilateraal en kon in een bepaalde periode in de geschiedenis worden opgelegd door gebruik te maken van de macht en het overwicht van een kleine groep koloniale machten die na de crisis van het liberale model en de burgeroorlog (1914-1945) is geërfd door een verafgelegen maar supermachtig land (de VS).

In een notendop kan ik zeggen dat de benadering van het ‘beschavingsmodel’ waarschijnlijk gericht is op het structureren van een gedeelde ‘software’ voor de wereld, terwijl de ‘liberale op regels gebaseerde orde’ gericht is geweest op het bouwen van een opgelegde ‘hardware’ die verdedigd wordt door ‘regels’ die de financiële en militaire hegemonie dienen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/poetin-maakt-duidelijk-dat-globalistische-terrorist-klaus-schwab-zijn-dagen-geteld-zijn/

 


Is er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?

Hebt u ooit een van de “Terminator”-films met Arnold Schwarzenegger gezien? Zo ja, dan bent u bekend met de boosaardige schurk “Skynet,” die een fictief kunstmatig, op neurale netwerken gebaseerd, bewust groepsgeest en kunstmatig algemeen superintelligentiesysteem is, dat besloten heeft eind jaren 2020 een einde te maken aan al het menselijk leven, schrijft Dr. Joseph … Meer lezen overIs er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?

https://www.frontnieuws.com/is-er-een-complot-om-het-menselijk-leven-te-beeindigen-in-het-komende-decennium/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...