zondag 8 oktober 2023

Van de 8.000 Amerikaanse militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s vaccinmandaat, zijn er slechts 43 weer in dienst getreden

 oktober 7, 2023   3012   12  

Nu het vaccinatiemandaat van Biden voor het Amerikaanse leger is opgeheven, kunnen militairen die ontslagen werden omdat ze het vaccin weigerden, weer in dienst treden.

Dat gaat niet zo goed.

Van de 8.000 mensen die ontslagen zijn, zijn er slechts 43 weer in dienst gegaan, schrijft Mike LaChance.

Breitbart News meldt:

Rapport: Slechts 43 van de 8.000 militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s militaire vaccinatiemandaat hebben zich opnieuw bij de dienst willen voegen.

Volgens een recent rapport van CNN hebben slechts 43 van de meer dan 8.000 militairen die uit het leger zijn ontslagen vanwege het COVID-19 vaccinatiemandaat van de regering Biden, geprobeerd om zich weer bij het leger aan te sluiten.

Volgens het rapport hebben 19 zich weer bij het Leger aangesloten, 12 bij het Korps Mariniers, één bij de Luchtmacht en twee bij de Marine.

Het rapport suggereerde dat de lage aantallen bewijzen dat de Republikeinen die zeggen dat het mandaat de rekrutering en retentie schaadt, ongelijk hebben.

Sommige manschappen die het mandaat bestreden toen ze in het leger zaten, vertelden Breitbart News echter dat ze het daar niet mee eens zijn.

Gepensioneerd Air Force Master Sergeant Nick Kupper, die onlangs met pensioen ging nadat hij zijn ontslag met succes had aangevochten, vertelde Breitbart News dat troepen zich niet opnieuw willen aanmelden omdat ze zich verraden voelen.

“Ik denk dat een militair die terugkeert naar het leger nadat hij eruit geschopt is vanwege het COVID-mandaat, is als een vrouw die terugkeert naar haar mishandelende echtgenoot. Hij belooft dat het deze keer anders zal zijn en dat hij haar niet meer zal slaan, maar in werkelijkheid zal hij haar waarschijnlijk zo hard slaan dat hij haar deze keer vermoordt,” zei hij.

 

Wie kan het deze soldaten kwalijk nemen dat ze zich zo voelen?

Mannen en vrouwen in uniform verdienen zoveel beter.



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/van-de-8-000-amerikaanse-militairen-die-zijn-ontslagen-vanwege-bidens-vaccinatiemandaat-zijn-er-slechts-43-weer-in-dienst-getreden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...