donderdag 12 oktober 2023

Willem Engel en Marcel de Graaff in het Europees Parlement: ‘Coronavaccins ILLEGAAL goedgekeurd’

Willem Engel sommeerde het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen de toestemming voor de coronavaccins in te trekken.

Het antwoord dat hij kreeg was veelzeggend. Het CBG zei: daartoe zijn wij niet bevoegd, dan moet je bij de Europese instanties zijn.

Dat klopt volgens Engel niet. In de wet- en regelgeving staat duidelijk dat de lidstaat eindverantwoordelijke is. Hij vindt het ‘zeer zorgwekkend’ dat door middel van het corona-narratief nog meer soevereiniteit van lidstaten wordt afgepakt.

Gezondheid van burgers staat op het spel

Daarnaast eisen acht Europarlementariërs van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff (FVD).

Pseudo-wetten

Hij sprak in het Europees Parlement met John Laughland (FVD), Engel en Europarlementariër Joachim Kuhs over hun brief aan het EMA.

Tijdens het gesprek wees Engel erop dat de Europese Commissie corona en de injecties gebruikt om meer macht naar zich toe te trekken, door het Europees Parlement te omzeilen en pseudo-wetten te maken.

De Graaff merkte op dat Katalin Kariko en Drew Weissman, die de Nobelprijs voor de Geneeskunde hebben ontvangen voor hun onderzoek naar de mRNA-vaccins, in 2018 waarschuwden voor de negatieve effecten van mRNA-vaccins. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...