donderdag 12 oktober 2023

Wybren van Haga in 1,5 minuut: hierom moet Nederland uit de WHO stappen

 


VNL, de partij van Wybren van Haga, wil dat Nederland uit de WHO stapt. In een video op X, voorheen Twitter, legt hij uit waarom.

In mei 2024 zullen de 194 lidstaten van de WHO in het geheim stemmen over nieuwe regelgeving. De organisatie krijgt daarmee de bevoegdheid om zelfstandig een internationale gezondheidscrisis te claimen en die naar eigen inzicht te handhaven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen democratie

Bovendien behoudt de WHO zich het exclusieve recht voor om informatie te beheren die zij als gezondheidsgerelateerd beschouwt. Dit geeft het onder andere de mogelijkheid tot censuur op social media zoals vastgelegd in de nieuwe gezondheidsvoorschriften en het pandemieverdrag.

Daarnaast is er geen mechanisme voorzien waarmee burgers of lidstaten de evaluaties van de WHO kunnen betwisten. Ongeacht of het gaat om hun kijk op een gezondheidscrisis of besluiten over vaccinatiestrategieën, hoe experimenteel ze ook zijn.

Zonder ruimte voor open discussie en diversiteit van standpunten is er geen democratie, stelt Van Haga.

Uit de WHO stappen

“Als beslissingen al bij voorbaat zijn vastgesteld door één enkele wereldautoriteit dan komt daarmee onze democratie ten einde.”

Nederland moet uit de WHO stappen, benadrukt Van Haga. “Wij moeten de controle over onze gezondheidsbeslissingen en informatie terugnemen.”

https://www.ninefornews.nl/wybren-van-haga-in-15-minuut-hierom-moet-nederland-uit-de-who-stappen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...