vrijdag 24 november 2023

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

mei 26, 2020   22   12174 


Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Mgr. Athanasius Schneider doet een alarmoproep aan alle christenen: Een plan, zegt hij, is “al lange tijd voorbereid”. Hij sprak er met de journalist Bozi over.

Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan dat al geruime tijd door internationale machten wordt uitgevoerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doelen effectiever te bereiken. Hiervoor wordt het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde misbruikt, zegt Schneider in het interview met Ilgiornale.it.

Begrijpt u het? Hij heeft het over het Kalergi-plan (PDF). Het is geen toeval dat Merkel, enige tijd geleden de gelijknamige prijs kreeg. De Kerk is een bewust of onbewust instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

Ik ken hem en de Italiaanse politieke situatie niet, dus ik kan er niets over zeggen. Maar als een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te behouden tegenover het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie met een ideologie wordt genoemd, die onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, dan moet dat zeker worden geprezen.

Kortom, zelfs in de kerk is er een oorlog tussen goed en kwaad. Voorlopig is het kwaad op de bevelpost.


 Zwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen

 

Ras, evolutie en gedrag… Vrijmetselaars en orden, Kalergy en Hooton… de plannen en uitvoering voor de vernietiging van het Europese volk bestaan al 150 jaar (en langer).


Frontnieuws

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...