vrijdag 24 november 2023

Deze man kreeg een wel heel vreemd telefoontje nadat zijn 16-jarige zoon was gestorven door de prik


De 16-jarige zoon van Ernest Ramirez stierf enkele dagen na het Pfizer-vaccin aan de gevolgen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier.

“De media vertellen je niet de waarheid. Ze vallen onze kinderen aan. Wat me nog het meest stoort, is dat de arts die de prik heeft gezet, ontkent dat mijn zoon in zijn ziekenhuis is gevaccineerd,” zei Ernest eerder. Diezelfde arts verscheen overigens regelmatig op tv om het vaccin te promoten. Met een grote glimlach op zijn gezicht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Papierwerk verdwenen

Toen Ernest zich begon uit te spreken en op onderzoek uitging, bleek dat het papierwerk plotseling was verdwenen. Ze proberen hun sporen uit te wissen, stelde hij.

Hij sprak ook met andere slachtoffers. Een vrouw kreeg van artsen te horen dat het allemaal tussen haar oren zat en dat ze psychische hulp moest zoeken.

Dat is walgelijk

Ernest kreeg na de dood van zijn zoon een wel heel vreemd telefoontje. Rampenbestrijdingsorganisatie FEMA bood hem aan de begrafeniskosten te betalen, maar dan moest hij zeggen dat zijn zoon was gestorven aan corona.

“Dat is walgelijk,” zei congreslid Thomas Massie tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres over de schade die is veroorzaakt door de coronavaccins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...