zaterdag 25 november 2023

De mensen hebben er genoeg van: eerste Duitse dorp gooit “vluchtelingen” eruit

november 25, 2023   759  10

    Afbeeldigen: Migranten via freepik, achtergrond via freepik / BackyardProduction

In de gemeente Gachenbach is de sfeer van “vluchtelingen welkom” volledig ingestort: Na incidenten met de zogenaamde vluchtelingen werden de contracten voor de twee asielcentra opgezegd en de gebouwen moeten worden gesloopt. Niet alleen in Duitsland neemt de afwijzing van massa-immigratie dramatisch toe – in de Ierse hoofdstad Dublin braken gewelddadige rellen uit na een aanval op basisschoolkinderen door een migrant. Duidelijke oproepen klonken door de straten: “Get them out” – gooi ze eruit, bericht Report24.

Het Opper-Beierse dorp Gachenbach in het district Neuburg-Schrobenhausen met 2.300 inwoners zal in de toekomst geen “vluchtelingen” meer toelaten. Burgemeester Alfred Lengler (CSU) verklaarde dat de contracten voor de twee gebouwen die als asielaccommodatie worden gebruikt, zijn opgezegd – een door de gemeente, de andere door een particuliere partij. De contracten voor de vluchtelingenopvang lopen af op 31 december 2023 en 31 maart 2024. Daarna worden de gebouwen gesloopt. Dit is het gevolg van incidenten in verband met de asielzoekers. Specifiek seksuele intimidatie, inbraken en diefstallen – de angst is groot in het dorp.

Eerste dorp gooit “vluchtelingen” eruit!

De inwoners van een idyllisch Beiers dorpje hebben er eindelijk genoeg van! Na aanvallen, diefstal en lastigvallen, worden de als vluchtelingen vermomde asielbedriegers eruit gegooid. Een zeer goede eerste stap die landelijke navolging verdient!

     Video Link on X :  https://twitter.com/i/status/1727640496476934616   

De problemen begonnen toen zwarte Afrikanen in Gachenbach werden gehuisvest. Eind december vorig jaar vielen twee van de Afrikanen twee oudere vrouwen seksueel lastig en overvielen ze hen tijdens de begrafenisdienst voor de brandweercommandant van de gemeenschap. De aanvallers achtervolgden hun slachtoffers zelfs tot in de kerkdienst en verstoorden de dienst.

Na de aanval daalde de steun voor de immigranten dramatisch. Er waren ook inbraken en diefstallen. De asielcentra werden ook regelmatig een party-bolwerk. Uiteindelijk werden de Afrikanen overgeplaatst naar andere verblijfplaatsen in de buurt. Vandaag wonen er 60 immigranten met een nieuw Oekraïens paspoort in het dorp. Volgens burgemeester Lengler zijn het echter geen Oekraïners, maar Sinti en Roma; ze spreken geen Oekraïens, maar Roemeens. Hij vermoedt dat ze de paspoorten illegaal in Oekraïne hebben gekocht, omdat ze als Oekraïners meteen geld krijgen zonder asiel aan te hoeven vragen. De situatie is nog steeds gespannen, de dorpelingen durven niet meer in het donker naar buiten. Lengler heeft daarom nu een streep in het zand getrokken.

Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen

Niet alleen in Duitsland slaat de stemming over illegale massamigratie steeds meer om, ook in Ierland zijn de mensen criminele immigranten zat. Er braken massale rellen uit nadat vier mensen, waaronder drie jonge kinderen, gewond waren geraakt bij een mesaanval door een Algerijn buiten een basisschool in het centrum van Dublin.

Bloedige executies op straat in #Dublin/Ierland:
Een #Algerijn die bescherming zoekt verliest zijn zelfbeheersing en slacht schoolkinderen en leraren af!
Bijeenkomsten van de bevolking worden door de media prompt als “rechts-extremistisch” bestempeld.

Breaking News: Minstens drie schoolkinderen doodgestoken in #Dublin! Een 5-jarig meisje zou al zijn overleden. Volgens ooggetuigen is de dader een migrant.

Nadat een Algerijnse man vandaag op brute wijze drie schoolkinderen neerstak in #Dublin, explodeert nu de woede van de Ieren.
Een man schreeuwt: “Get them out!” – “Gooi ze eruit!”
Veel Ieren lijken genoeg te hebben van massa-immigratie!

Verschillende bussen, een tram en een politieauto werden in brand gestoken. Volgens berichten waren er straatgevechten met de politie, waarbij flessen en vuurwerk naar agenten werden gegooid, winkels werden geplunderd en etalages ingegooid, en “xenofobe leuzen” werden geroepen. De mainstream gaf zogenaamde rechtsextremisten de schuld van de rellen, hoewel er eerder pogingen waren gedaan om de migratieachtergrond van de dader te verbergen. Feit is dat steeds meer inwoners illegale massamigratie afwijzen en hun woede daarover op straat brengen.

Frankrijk stevent af op burgeroorlog, zegt grondwetgeleerde

 

Het is te hopen dat het besluit van de burgemeester van Gachenbach om geen “vluchtelingen” meer toe te laten in de toekomst een precedent schept. Dit is de enige manier om te voorkomen dat beelden zoals die van Dublin vroeg of laat het nieuwe normaal worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-mensen-hebben-er-genoeg-van-eerste-duitse-dorp-gooit-vluchtelingen-eruit/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...