zaterdag 25 november 2023

Vertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenisveranderende’ gebeurtenissen

 november 23, 2023  3588   14  

    Screenshot Twitter

Dit hoort waarschijnlijk in de categorie ‘must watch’. Tucker Carlson hield afgelopen weekend een inzichtelijke toespraak op de Risk On360! Global Success Conference in Las Vegas, waar hij begon met uit te leggen hoe ongeveer iedereen die hij kent “boos en paranoïde” is, schrijft Tyler Durden.

“Ik vloog  vanmorgen door het hele land en heb vijf uur lang mensen ge-sms’t… en ik moet je zeggen dat iedereen die ik sms’te, met uitzondering van mijn vrouw – die helemaal niet op internet zit – boos en paranoïde was,” zei Carlson.

“Serieus, en dit zijn geen gekke mensen. Dit zijn normale, goede mensen met kinderen en zo. Met een gevestigd belang in het succes van Amerikanen. Dit zijn niet de burn-it-down partij. Dit zijn de mensen die je wilt laten stemmen.”

Vertrouw op je intuïtie

Carlson suggereerde dat mensen op hun intuïtie moeten vertrouwen, omdat hij er sterk van overtuigd is dat het komende jaar bijzonder chaotisch zal zijn en anders dan alles wat het land heeft meegemaakt.

“Je intuïtie is het enige dat niet tegen je liegt. Je instinct heeft alleen jouw belang voor ogen. Het probeert je geen product te verkopen of je te overtuigen om voor iemand te stemmen,” zei hij, en stelde voor dat mensen hun intuïtie moeten gebruiken om de komende chaos in te gaan.

“Ik vertel je gewoon nog een keer wat je al weet, namelijk dat dit het gaat worden – het komende jaar gaat worden, daar durf ik mijn huis om te verwedden, zoals we nog nooit hebben gezien in dit land. En iedereen kan dat voelen. Weet je, de meeste van onze waarnemingen komen eerder voort uit intuïtie dan uit rede”, zei Carlson en hij voegde eraan toe: “Als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus en iedereen is nu echt nerveus.”

 

“Maar als je dicht bij je hond bent, weet je dat de hond precies weet wat er aan de hand is… hij kijkt gewoon en voelt. En mensen zijn net zo. En als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus. En op dit moment is iedereen echt gespannen,” vervolgde Carlson.

Het politieke toneel voorbij

Tucker beschreef politiek als “een door mensen bedacht systeem waarbij beschaafde mensen hun geschillen zonder geweld en door consensus bijleggen,” en partijen onderhandelen over een uitkomst die voor beide partijen een compromis is.

“We zijn het politieke stadium voorbij. Niets van wat er nu gebeurt kan in conventionele politieke termen worden uitgelegd,” meent Carlson. “Er is geen positieve kant aan de grote trends van onze tijd. Dus waarom doen ze dat? Wat je ziet is kwaad dat gedaan wordt voor zijn eigen bestwil.”

Tucker bekritiseerde ook de transgender kinderbeweging en zei: “Er zit geen voordeel aan het opdringen van transgenderisme aan onze kinderen. Punt. Geen enkele… Dus waarom doen ze het?”

“Als 40% van de meisjes in je 8e klas zich identificeren als niet-binaire, dan wordt dat aan hen opgedrongen. Wat je ziet is kwaad dat wordt gedaan voor zijn eigen bestwil".

Slechte staat

Wat de politiek betreft, gaf Carlson een somber beeld van het huidige landschap. Hij beschreef de presidentsverkiezingen als een afspiegeling van de diepgewortelde problemen van het land, met kandidaten die ofwel niet op de hoogte zijn of verwikkeld zijn in controverses. Dit scenario is volgens Carlson niet alleen politiek, maar een fundamentele verschuiving in de manier waarop macht wordt uitgeoefend en betwist in de VS.

 

“Je hebt twee mensen die zich kandidaat stellen voor het presidentschap – een van hen is letterlijk seniel,” zei hij, eraan toevoegend dat Biden “niet de show runt” in het Witte Huis, “Toch stelt hij zich kandidaat voor herverkiezing op 80-jarige leeftijd.”

Trump, aan de andere kant… “Elke keer dat hij aangeklaagd wordt en elke keer dat ze jaren aan deze mogelijke straf toevoegen, wordt hij populairder – en nu is hij aan het winnen.”

“Niets van wat er nu gebeurt of wat er de afgelopen vijf of zes jaar is gebeurd, kan worden verklaard met conventionele politieke termen.”

Woke-leugenaars

“Er is een zeer zeldzaam persoon voor nodig om te liegen op de manier waarop we worden voorgelogen en er is een zeer zeldzaam moment voor nodig om liegen op deze schaal te zien,” zei Carlson. “Maar het uiteindelijke feit is dat ze niet alleen liegen. Ze haten de waarheid. Ze zijn beledigd door dingen puur omdat ze waar zijn.”

Imperium van Leugens

Carlson haalde ook uit naar wokescold censors zoals Media Matters, die Carlson beschreef als “een censuurorganisatie gefinancierd door George Soros en anderen die de Westerse beschaving haten, ontworpen om mensen te verbieden bepaalde dingen te zeggen,” en hij voegde eraan toe: “Nou, de dingen die ze zeggen zijn 100% waar. Daarom verbieden ze het.”

“Je kunt mensen niet straffen voor het vertellen van de waarheid, anders word je een Imperium van Leugens,” zei hij.

 

Aan het einde van de dag adviseerde Carlson mensen om hun waardigheid, zelfrespect en vooral hun toewijding aan de waarheid te behouden.

“Het recht om te zeggen wat je denkt,” zei Carlson, “is de grens” tussen vrijheid en slavernij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vertrouw-op-je-gevoel-tucker-carlson-waarschuwt-voor-chaos-het-negeren-van-je-instincten-tijdens-geschiedenisveranderende-gebeurtenissen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...