donderdag 30 november 2023

Dit is ‘m dan: de moeder aller onthullingen over de massale sterfte


Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, heeft ‘schokkende informatie’ naar buiten gebracht. Ze spreekt op haar kanalen van de ‘moeder aller onthullingen’.

Gunn heeft data onder ogen gekregen waaruit blijkt dat er tienduizenden mensen zijn overleden door de prikken. Ze voegde daar aan toe dat de data afkomstig zijn van slechts één Nieuw-Zeelandse site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.”

Als je alles bij elkaar optelt, kom je uit op een onvoorstelbaar aantal dode en zieke Nieuw-Zeelanders.

Ze heeft donderdag alle informatie naar buiten gebracht in een video van ruim een uur. Bekijk ‘m hieronder:

Nieuw-Zeeland is een plaats delict

Het team van Gunn deed nog een opmerkelijke ontdekking: in de data zagen ze grote clusters sterfgevallen. Het gaat daarbij om mensen die op dezelfde dag naar dezelfde vaccinatielocatie gingen, een prik kregen en vervolgens stierven.

Zo werden op één dag op dezelfde locatie 30 mensen gevaccineerd. Ze zijn inmiddels allemaal overleden, vlak na elkaar. “Dat zijn 30 mensen die plotseling zijn gestorven.”

Gunn eist een strafrechtelijk onderzoek. “De onderste steen moet boven. Nieuw-Zeeland is een plaats delict.”

Volledig op de hoogte

Ze beschikt ook over bewijs dat de overheid volledig op de hoogte was van elke afzonderlijke bijwerking voordat de vaccins werden uitgerold.

Gunn benadrukte nog eens dat er ontzettend veel levens verloren zijn gegaan. Ze zag 13 kinderen op één van de lijsten die ze zelf heeft geanalyseerd. “Sindsdien slaap ik slecht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...