dinsdag 7 november 2023

Er komt een enorme storm op de gevaccineerden af…

 Dr. McCullough onthult meer slecht nieuws over de COVID-vaccinaties

november 6, 2023   9880   21  

 

We zien een verontrustende voortdurende trend van hartstilstanden bij mensen die het vaccin hebben genomen,” meldde de wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough vrijdag aan Real America’s Voice. “Nu hebben we gegevens van Nakahara in een menselijke cardiale PET-studie waaruit blijkt dat positron emissie tomografie scans van het hart veranderen bij bijna iedereen die de prik heeft genomen, ten minste gedurende zes maanden of langer, waarbij het metabolisme van het hart verandert,” schrijft Vigilantnews.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3tiomj-dr.-mccullough-reveals-more-bad-news-about-the-covid-shots.html

      Studie van Nakahara. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

“Dit is een beetje verontrustend,” voegde hij eraan toe. “We weten niet wat de implicaties hiervan zijn.”

In Dr. McCullough’s Substack post over deze studie, stelde hij: “Interessant bij degenen met een pijnlijke arm na de injectie, waren er meer opvallende verschillen in de hartscan, in overeenstemming met de ontstekingsveranderingen die Schwab et al (en anderen) bij autopsie in de arm en het hart zagen.”

     Schwab studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

Daar hield het slechte nieuws niet op

Dr. McCullough noemde een studie van Krauson en collega’s van Harvard, die mRNA vonden dat vastzat in het hart bij mensen die stierven na een COVID-19 injectie.

     Krauson studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

 

Op Substack schreef Dr. McCullough: “We kunnen concluderen dat, waarschijnlijk afhankelijk van de hoeveelheid mRNA in de injectie, het tijdstip en mogelijk individuele gevoeligheid (atletisch hart, cardiomyopathie, etc.) sommige individuen rondlopen met COVID-19 vaccin in hun hartspier. De implicaties op lange termijn voor hartstilstand, hartfalen en andere problemen zijn niet bekend. Hoezeer de academische gemeenschap ook probeert om Krauson et al. (en anderen) te minimaliseren, dit artikel is geen goed nieuws voor het Bio-Farmaceutische Complex.”

Het laatste onderzoek dat Dr. McCullough besprak kwam van Schreckenberg en collega’s uit Duitsland

Dit onderzoek toont aan dat Pfizer en Moderna direct toxisch zijn voor de hartspiercellen.

“Ik verscheen bij Grant Stinchfield op Real America’s Voice, Stinchfield Tonight en besprak een recente publicatie van Schreckenberg et al. (en anderen) die binnen 48 uur directe cardiotoxiciteit van zowel Pfizer als Moderna mRNA-vaccins op hartspiercellen aantoonden,” schreef Dr. McCullough op Substack. “Dit soort preklinische veiligheidsinformatie zou de ontwikkeling van alle mRNA-vaccins moeten stopzetten en er zou mechanistisch veiligheidsonderzoek moeten worden uitgevoerd. mRNA-vaccins voor infectieziekten zullen altijd coderen voor vreemde eiwitten die behoren tot microben zoals virussen, bacteriën en schimmels. Omdat mRNA hartspiercellen dwingt om een vreemd (niet-menselijk) eiwit te produceren, suggereert het Schreckenberg-paper dat alle toekomstige mRNA-vaccins harttoxiciteit zullen hebben.”

“Dus we hebben veel informatie die suggereert dat deze niet goed zijn voor het hart,” concludeerde Dr. McCullough in Real America’s Voice

Dr. McCullough’s volledige optreden in Real America’s Voice is te zien in de video hieronder:

    Video Link: https://rumble.com/v3th4iy-dr.-peter-mccullough-dont-trust-the-vax-syndicate-take-control-at-twc.healt.html

Dr. Peter McCullough: “Ze [COVID-injecties] zouden helemaal van de markt gehaald moeten worden. Vertrouw het VAX-Syndicaat niet.”

Als u zich zorgen maakt over de langetermijneffecten van de COVID-injecties voor uzelf of uw dierbaren, lees dan meer over het ontgiftingsprotocol met spike-eiwitten van Dr. McCullough, zoals hier samengevat. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie:

Lees over Dr. McCullough’s spike-eiwit ontgiftingsprotocol.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/er-komt-een-enorme-storm-op-de-gevaccineerden-af/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...