maandag 27 november 2023

‘Mijn winnaar deze week was niet Wilders, maar Marcel de Graaff, die blijft exposen wat ons is aangedaan’


Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dankzij de geweldige inzet van Marcel de Graaff bevestigd hoe groot het vaccinatieschandaal wel niet is, zei Robert Jensen in zijn show.

Dit is veel belangrijker en dit had hét onderwerp moeten zijn van de verkiezingen, wat hier gebeurd is de afgelopen drie jaar. Voor de rest was het poppenkast, er gaat niks veranderen, zei Jensen over de uitslagenavond.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid

“Mijn winnaar deze week was niet Geert Wilders, mijn winnaar was deze man die stond te spreken voor een leeg zaaltje. Iedereen was weer door. Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid. Met hun meegaan in het narratief, meegaan in de perceptie van een omgekeerde waarheidswereld. Denken dat het wel goed komt en kijk nou hoe goed we het nog hebben. Mijn winnaar was Marcel de Graaff van FVD in Europa,” zei Jensen.

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans kon het niet laten om een foto van het lege zaaltje te delen op X. Hij schreef erbij: “Heerlijk. Dit was de opkomst. Meer mensen voor de zaal dan erin. En maar interessant doen.”

Toch sloegen ze het grootste medische schandaal over

Waarop jurist Jeroen Pols schreef: “Dit gaat over één van de grootste misdaden uit de geschiedenis en jij verkneukelt je over de beperkte aandacht hiervoor? Hoe diep kun je als ‘journalist’ zinken.”

Willem Engel, die ook deelnam aan de persconferentie, voegde toe: “Het is inderdaad een schande dat niet de hele pers aanwezig was, ze waren uitgenodigd, toch sloegen ze het grootste medische schandaal over.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...