donderdag 21 december 2023

Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat Covid-prikken niet werken

 december 21, 2023   2825   18  

 


De hoogste gezondheidsfunctionaris van Duitsland heeft publiekelijk toegegeven dat Covid mRNA injecties niets doen om het virus te voorkomen.

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach deed de opzienbarende bekentenis nadat hij onlangs de injecties had verdedigd temidden van de toenemende bezorgdheid over de veiligheid, bericht Frank Bergman.

Lauterbach reageerde op een post op X van de bekende pro-vax Duitse viroloog Isabella Eckerle.

In het bericht klaagt Eckerle:

Dus nu elk jaar twee keer #COVID-19 en wekenlang hoesten erna… zelfs als #SARS-CoV-2 nu endemisch is en niet meer weggaat, is het nog steeds geen vrolijk vooruitzicht.

In reactie op de post van Eckerle gaf Lauterbach toe dat de huidige injecties niets doen.

Hij voegde eraan toe dat “we binnenkort” een vaccin krijgen dat echt werkt:

Helaas is dit waar. Hopelijk vinden we snel een vaccin dat beschermt tegen infectie. Anders blijft Covid een soort loterij voor langdurige symptomen. Ook veel te weinig onderzoek voor #LongCovid tot nu toe.

Daarna veranderde hij het onderwerp in “Long Covid”.

Lauterbachs antwoord ondermijnt het huidige dogma in Duitsland en wereldwijd dat Covid-vaccins beschermen tegen het virus.

COVID-19 vaccin schaadt zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid

 

Ondanks het feit dat de injecties “veilig en effectief” zouden zijn, hebben steeds meer onderzoeken het tegendeel bewezen.

De injecties waren echter alleen toegestaan om de verspreiding van Covid te voorkomen.

Toch hebben onderzoeken aangetoond dat mensen vatbaarder zijn voor infecties nadat ze de injecties hebben gekregen.

Ondertussen is het aantal gevallen van hartfalenberoerteskanker en plotselinge sterfgevallen door “onbekende oorzaak” met de introductie van de vaccins sterk toegenomen.

Desondanks blijven volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld erop aandringen dat mensen inentingen nemen om zich te beschermen tegen Covid.

De opmerkingen van Lauterbach komen nadat de hoogste gezondheidsfunctionaris de veiligheid van de injecties heeft verdedigd.

Zoals Slay News meldde, hebben experts alarm geslagen over Covid mRNA injecties na het ontdekken van DNA besmetting.

Lauterbach reageerde op de onthullingen door te beweren dat er geen DNA-verontreiniging in COVID-19 vaccins kon zitten omdat ze “gemaakt zijn met RNA, niet met DNA”.

Het RNA zelf wordt echter juist gemaakt van DNA en dat is wat de besmetting heeft veroorzaakt.

Ondertussen waarschuwen deskundigen voor de snelle toename van het aantal gevaccineerde mensen dat lijdt aan het Vaccin-Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS), zoals Slay News meldde.

Een nieuw onderzoek van de wereldberoemde Cambridge University in Engeland heeft ontdekt dat er een kans van ongeveer 1 op 10 is dat Pfizer’s mRNA COVID-19 vaccins geen spike-eiwitten genereren, maar iets anders.

De onderzoekers van Cambridge waarschuwen dat een groot aantal mensen die geïnjecteerd zijn met de Pfizer-vaccins een negatieve auto-immuunreactie kunnen hebben gehad.

De auteurs van het onderzoek ontdekten dat in 8 procent van de gevallen de mRNA Covid injecties van Pfizer verkeerd vertaald zijn.

Voor linksen is uw vrijheid hun ellende - uw slavernij hun vreugde

 

Deze foute translatie van het mRNA leidt tot de vorming van onbedoelde eiwitten.

“Ons werk biedt zowel een zorg als een oplossing voor dit nieuwe type medicijn,” zei hoofdauteur Anne Willis in het persbericht van het onderzoek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/duitse-minister-van-volksgezondheid-geeft-toe-dat-covid-prikken-niet-werken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...