donderdag 21 december 2023

Gaat 30 tot 40 procent van de gevaccineerde bevolking sneuvelen?

  ramp voor gevaccineerden  De bekende viroloog Luc Montagnier waarschuwde al dat het domste wat je kunt doen is vaccineren tijdens een pandemie.

De Belgische wetenschapper Geert vanden Bosche waarschuwt nu voor een komende ramp in ‘gevaccineerde’ landen.



Voor de leesbaarheid gaan we er in dit artikel vanuit dat er een coronavirus bestaat en dat de 'vaccins' ervoor zorgen dat de zogenaamde spike eiwitten worden geproduceerd.

In april 2021 schreven de Belgische media het volgende:

De Belgische wetenschapper Geert Vanden Bossche heeft het internet veroverd met zijn waarschuwing voor een wereldwijde ramp: de massale coronavaccinaties zouden een virusvariant kunnen creëren die tegen de vaccins bestand is waardoor veel doden zouden vallen. Wij staken ons licht op bij verschillende vakgenoten en hun oordeel over zijn stelling is eensluidend: “Technische nonsens”.

Zij noemden het toen technische nonsens, maar feit is dat covid-19 nog steeds bestaat en iedere keer weer de kop opsteekt.

Nu schrijven diezelfde Belgische media het volgende:

We zitten in de op één na grootste coronagolf ooit: “Er zit veel virus in het rioolwater”.

Het zijn er veel. Heel veel”, zegt Wollants. “We zitten op de op één na hoogste piek ooit. Alleen in de tiende golf, in het voorjaar van dit jaar, was het nog meer. Er zit veel virus in het rioolwater, en we onderzoeken in het lab ook veel stalen van mensen die echt ziek zijn. We zijn daar in België niet alleen mee: het stijgt overal in Europa. In Nederland zitten ze zelfs echt op de hoogste piek ooit.”

Voor Vanden Bosche is al het bovenstaande reden om te verklaren dat hetgeen hij altijd voorspeld heeft, straks ook daadwerkelijk zal gebeuren.

Namelijk het ontstaan van een gevaarlijke nieuwe variant van het nog nooit bewezen virus dat letterlijk voor dood en verderf zal zorgen in zwaar ‘gevaccineerde’ landen.
Het volledige intervieuw is hier te zien.

Om precies te kunnen begrijpen wat Geert vanden Bosche precies bedoelt, hier een deel van een eerder artikel dat wij in 2021 schreven.

Wanneer er een natuurlijke ziekteverwekker is die huishoudt in een bepaalde kudde mensen of dieren, dan zullen de zieken en zwakken soms sterven en bouwt de rest van de kudde in no time immuniteit op en na verloop van tijd verdwijnt deze ziekteverwekker.

Echter, met vaccineren middenin een pandemie gebeurt er iets heel anders volgens experts zoals de Nobelprijs winnaar Luc Montagnier.

Doordat via de vaccins antilichamen worden aangemaakt zijn deze vaak in eerste instantie heel effectief in het uitschakelen van de ziekteverwekker waartegen ze gericht zijn.

Maar, juist hierdoor ontstaat een groot ander probleem.

Dat probleem wordt haarfijn uit de doeken gedaan in onderstaande video, waar Del Bigtree een aantal uitspraken van de Vlaamse vaccin wetenschapper Geert Vanden Bossche in Jip en Janneke taal uitlegt.

Hij doet dit door eerst te laten zien hoe ons normale immuunsysteem werkt. De manier waarop hij dit doet is door een sportwedstrijd uit te beelden met twee teams. Wat voor soort wedstrijd is niet belangrijk, kan van alles zijn, voetbal of hockey of iets anders.

Ons team is het immuunsysteem dat links staat en wordt uitgebeeld door de rondjes. Daar tegenover staat de tegenstander die bestaat uit allerlei individuen die worden voorgesteld door een letter uit het alfabet.

De natuurlijk antilichamen zijn breed georiënteerd, dat wil zeggen niet gericht op een specifieke tegenstander. Dit betekent dan, dat wanneer bijvoorbeeld tegenstander Y door onze linies probeert te dringen deze geen schijn van kans maakt. Want, ongeacht welke route hij kiest door onze linies, er is altijd een deel van het immuunsysteem dat klaarstaat om hem op te vangen.

Daarom functioneert een goed werkend natuurlijk immuunsysteem ook heel goed tegen alle soorten indringers en hoef je je eigenlijk nooit zorgen te maken.

coronavaccinatie gevaarlijk

Nu gaan we naar de situatie van iemand die tegen corona is gevaccineerd. Via de zogenaamde mRNA vaccins, wat geen vaccins zijn maar genetische manipulatie, wordt er dusdanig met de cellen geknoeid dat er een boodschap aan de cellen wordt gegeven om immense hoeveelheden spike eiwitten aan te maken.

Deze spike eiwitten zouden dan hetzelfde zijn als dat van een coronavirus, waarvan het bestaan nog nooit is bewezen.

Daarnaast hebben wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat wanneer deze spike eiwitten door het lichaam gaan reizen zij onherstelbare schade aanrichten, vooral aan de binnenwanden van de bloedwanden. Deze blijven daardoor niet meer glad zodat het bloed gewoon kan doorstromen, maar worden ribbelig aan de binnenkant omdat al die spike eiwitten zich daar gaan hechten. Hierdoor wordt de doorstroming van het bloed steeds moeilijker, moet het hart steeds harder werken om het lichaam toch van zuurstof te voorzien en zal het volgens een aantal experts dan ook binnen een aantal jaren begeven. Daarnaast veroorzaken die spike eiwitten bloedklonters en hierdoor sterven er ook nu al direct veel mensen aan de gevolgen van het vaccin.

Na de genetische manipultatie wat ze vaccinatie noemen, worden de antilichamen wel aangemaakt door het lichaam, maar deze zijn zo groot en krachtig volgens Vanden Bossche dat ze eigenlijk de antilichamen van het normale immuunsysteem verdringen.

Ons team ziet er nu uit zoals op het volgende plaatje. De algemene selectie van het immuunsysteem is in deze opstelling vervangen door de grote sterke aangemaakte antilichamen, gericht tegen de corona ziekteverwekker, X genaamd.

En zoals we zien komt X inderdaad voor in het team van de tegenstander. Deze X heeft nu geen schijn van kans tegen ons team, want ongeacht welke route deze kiest, hij zal worden gepakt door één van onze X verdedigers. Hoera, het vaccin werkt zie je wel?

coronavaccinatie gevaarlijk

Er is echter een hele grote en gevaarlijke maar.

Op het bovenstaande plaatje stond onze opstelling als een heel leger van door het lichaam gemaakte sterke X antilichamen.

In werkelijkheid zijn de antilichamen van ons eigen immuunsysteem niet helemaal verdwenen, maar ze spelen in de opstelling van ons team een ondergeschikte rol zoals te zien op het volgende plaatje.

Zoals we ook zien op het plaatje, bestaat onze tegenstander niet alleen uit X (corona), maar uit nog veel meer verschillende ziekteverwekkers.

Echter, op het moment dat ziekteverwekker Y probeert aan te vallen, hebben we een groot probleem. Ons sterke leger van X verdedigers staat klaar, maar die gaan Y niet stoppen, want die stoppen alleen X ziekteverwekkers. De normale antilichamen van ons immuunsysteem zouden dat wel doen, maar aangezien die helemaal verdrongen zijn door de sterke X antilichamen, kunnen die maar heel beperkt hun werk doen.

Al met al betekent dit wanneer de gevaccineerde mensen in een later stadium in aanraking komen met een onbekende ziekteverwekker, ze de klos zijn.

Hun sterk afgezwakt natuurlijke afweersysteem zal dan niet in staat zijn om deze indringers tegen te houden en al de gevaccineerde mensen zullen dan ook ziek worden en mogelijk sterven, afhankelijk van de kracht van de indringer.

coronavaccinatie gevaarlijk

In de volgende video wordt het bovenstaande uitgelegd door Del Bigtree, aangevuld met commentaar van Geert van den Bossche.

Waar ook voor wordt gewaarschuwd in de video is dat omdat er wordt gevaccineerd tegen deze bepaalde ziekteverwekker, deze juist zal muteren en mogelijk vele malen gevaarlijker worden. Dit in tegenstelling tot niets doen bij een pandemie. De ziekteverwekker heeft dan geen enkele reden om te muteren, zal dit dan ook niet doen en wordt steeds zwakker om uiteindelijk te verdwijnen nadat de groep natuurlijke immuniteit heeft bereikt.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...