vrijdag 22 december 2023

Heel goed nieuws van het ‘coronavaccinatie’ front


 https://niburu.co/binnenland/19261-heel-goed-nieuws-van-het-coronavaccinatie-front


 Kuipers, vaccinverkoper  Ondanks de permanente oversterfte van de laatste jaren gaat het promoten van de ‘coronavaccins’ onverminderd door.

Maar, de propaganda schijnt niet langer te werken en daardoor zullen heel wat mensen langer leven.


Eigenlijk is het niet voor te stellen dat een land gewoon doorgaat met alledaagse dingen, ondanks het feit dat het sinds enkele jaren last heeft van een permanente oversterfte. 

Een oversterfte die tot op de dag van vandaag aanhoudt en die begon vanaf het moment dat de eerste levensgevaarlijke ‘coronavaccins’ gratis werden uitgedeeld.


En toch krijgt Kuipers (Nederland) het voor elkaar om mensen die met een grote boog om deze gevaarlijke gentherapie heenlopen dom te noemen.

Dit, omdat er ook heel goed nieuws is en dat is dat meer dan de helft van de mensen die in aanmerking komt voor weer een nieuwe coronaspuit deze niet heeft gehaald.



Wat er wel kan gebeuren als mensen gehoor geven aan de oproepen om een ‘veilig en effectief’ vaccin te halen zie je in Finland.

Daar is men in november begonnen met de ‘coronavaccins’ en het land heeft nu te maken met een oversterfte percentage van maar liefst 37 procent.

Naast de sterfgevallen zijn er natuurlijk ook nog de mensen die niet onmiddellijk sterven na de prik, maar te maken krijgen met zware vaccinatieschade.

Deze komen echter van een koude kermis thuis als ze proberen de ‘vaccin’ pushers aansprakelijk te stellen.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...