zondag 3 december 2023

NOS (Nederland maar weer ...) gaat vol op het paniekpropaganda-orgel: ‘Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij’


NOS op 3 heeft een filmpje op TikTok gezet om de jeugdige kijkers te indoctrineren over ‘klimaatverandering’.

“Geen zee-ijs op de Noordpool in 2039, 2036 of zelfs al vanaf 2031. Dat ga ik dus waarschijnlijk meemaken en jij ook,” zegt Sophie Frankenmolen, die eerder de non-binaire Bram troostte na de clash met FVD-voorman Baudet, alsof ze met angst en beven naar de toekomst kijkt.

In onze nieuwe special ontdek je wat jij merkt van klimaatverandering en wanneer, voegt Frankenmolen toe.

Dit gaat over het drijfijs-minimum

De NOS gaat dus vol op het paniekpropaganda-orgel. De PVV, die op eenzame hoogte staat in de peilingen, schrijft in haar verkiezingsprogramma dat de publieke omroep van het padje af is. “In plaats van eerlijke informatie en ontspanning is het vooral bezig met propaganda. We worden dagelijks getreiterd met klimaatpaniek en diversiteitspropaganda. De financiering wordt dan ook geheel beëindigd,” schrijft de partij van Geert Wilders.

Wetenschapsjournalist Arnout Jaspers, auteur van de bestseller ‘De stikstoffuik’, maakt compleet gehakt van de uitspraken die Frankenmolen in het filmpje doet: “Van ‘geen zee-ijs op de Noordpool’ merk je als gewone burger dus helemaal niets. Ja, via de media die moord en brand schreeuwen, maar in je eigen leven: niets. En deze muts weet blijkbaar ook niet, dat er geen sprake is van een zee-ijsvrije Noordpool in 2031. Dit gaat over het drijfijs-minimum, eind september elk jaar, en in 2031 zou dat helemaal af kunnen smelten. Vervolgens vriest die Noordelijke IJszee in een paar maanden tijd weer keihard dicht tot april.”

“Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij en propaganda,” voegt bioloog Richard Steenvoorden eraan toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...