zondag 3 december 2023

Huis van coronaklokkenluider omsingeld door politie: ‘Dit is absolute tirannie’


Het huis van de medewerker van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid die informatie lekte over de talloze sterfgevallen na coronavaccinatie, is zondag omsingeld door de politie. Dat laat leider van de New Zealand Loyal Party Liz Gunn weten. Zij bracht de informatie van de medewerker deze week naar buiten.

Ook het huis van een tweede klokkenluider die contact opnam met Gunn werd omsingeld door de politie.

Een dag voordat ze de informatie naar buiten bracht, ging Gunn langs bij de Nieuw-Zeelandse vicepremier Winston Peters. “Ik zei dat ik iets heel belangrijks voor je heb,” zegt ze in een vlog. De klokkenluider probeerde hem ook te bereiken. Peters beloofde het Nieuw-Zeelandse volk dat hij een onderzoek zou instellen naar het gevoerde coronabeleid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute tirannie

Gunn roept Peters op om de klokkenluiders te helpen en ervoor te zorgen dat ze onmiddellijk weer op vrije voeten komen. “De ogen van de wereld zijn op Nieuw-Zeeland gericht.”

Ze vreest dat ze haar ook komen halen. “Dit is absolute tirannie.”

Als de overheid zich crimineel gedraagt, is het absoluut essentieel dat de inwoners van dat land een manier vinden om die criminaliteit bloot te leggen, benadrukt Gunn. “Dat is wat ik hier heb gedaan als journalist. Dat is wat de klokkenluiders hebben gedaan.”

Grootschalige criminaliteit

Het gaat hier om grootschalige criminaliteit, vergelijkbaar met Watergate. Het laat ook zien hoe mensen wereldwijd zijn vermoord door hun eigen overheid, voegde ze toe.

Als de wereld zich niet achter deze klokkenluiders schaart, staat de politie straks misschien wel bij jou op de stoep, waarschuwt Gunn. “Help Nieuw-Zeeland.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...