woensdag 20 december 2023

Verdenking van een advocaat: Speciale vaccinaties voor eigen werknemers, besmette voor het volk

 december 18, 2023   1022   1  

 


Op X (voormalig Twitter) uitte de Duitse advocaat Tobias Ulbrich een ernstig vermoeden – en onderbouwde dat met documenten en citaten. De voor de toelatingsprocedure gecertificeerde Process1-vaccins waren alleen beschikbaar voor medewerkers en handelspartners van BioNTech – het grote publiek ontving het Process2-vaccin, waarvan wordt vermoed dat het is besmet met E. coli-bacteriën, vreemd DNA en plasmiden. Het schandaal verspreidt zich dus – ook al is het tot nu toe alleen marginaal in de mainstream gesignaleerd, schrijft Florian Machl.

Eerst moet een belangrijke vraag worden beantwoord: waarom is het een probleem als de “vaccins” besmet zijn met DNA en andere stoffen? Deze specifieke zwakte, die sinds het voorjaar van 2023 wordt toegeschreven aan het Covid-19 vaccin van Pfizer/Biontech en Moderna, kan leiden tot kanker.

Dit kan worden geciteerd uit het Amerikaanse patent US10077439B2 van Moderna:

De DNA-sjabloon die wordt gebruikt in het mRNA-productieproces moet worden verwijderd om de werkzaamheid van therapeutica en de veiligheid te garanderen, omdat DNA-resten in geneesmiddelen activatie van de aangeboren immuunrespons kunnen triggeren en het potentieel hebben om KANKERVERWEKKEND te zijn in patiëntenpopulaties.

Het is dus niet alleen bekend dat DNA-residuen kankerverwekkend kunnen zijn, het was vanaf het begin bekend bij Moderna – en het zou als een basisregel moeten worden beschouwd door iedereen in de industrie die met modRNA werkt. We mogen niet vergeten dat dit slechts één van de tientallen mogelijke schadelijke effecten is van de zogenaamde “vaccinaties” – maar wel degene die het best bewezen kan worden, omdat deze terug te voeren is op grove nalatigheid in het productieproces. Grove nalatigheid opent een veelheid aan mogelijkheden voor advocaten wereldwijd – en zal waarschijnlijk ook de royale uitsluiting van aansprakelijkheid voor fabrikanten ondermijnen.

 Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit "boosters" en giftige seizoensgriepprikken

 

Advocaat Tobias Ulrich schrijft nu op X (voorheen Twitter):

“Proces1″ voor de toelatingsprocedure ” Proces1″ voor de medewerkers van BioNTech en de distributiepartners met vouwplan BNT162b2.8 en “Proces2” voor de mensen van E. coli bacterine, DNA, plasmiden en een ander eiwit met vouwplan BNT162b2.9

In het boek “Project Lightspeed” van Ugur Sahin staat op p. 234:

“Maar nadat BioNTech op 16 april de geruststellende toxicologische gegevens had ingediend bij het Paul Ehrlich Instituut, ontdekte de autoriteit dat niet alle kandidaat-vaccins die waren geselecteerd voor de “eerste studie op mensen” door Claudia Lindemann en Jan Diekmann, ook waren getest op ratten. De “B2.9″, die op het allerlaatste moment door Ugur was toegevoegd, had natuurlijk niet de toxicologische studie met knaagdieren kunnen ondergaan die al in maart was begonnen.” (S. 234)

Ter verduidelijking wordt BNT162 B.2.9 ook aangeduid als V9 en wordt BNT162 B2.8 ook aangeduid als V8. De kern van de studies vond plaats met V8. In het FDA-document van Pfizer staat in FDA-CBER-2021-5683-0651279: “In GLP toxiciteitsstudies werden twee varianten van de BNT162b2-kandidaat getest, aangeduid als “Variant8” en “Variant9″ (respectievelijk V8 en V9). De varianten verschillen alleen in de sequenties voor codonoptimalisatie, die zijn ontworpen om de expressie van het antigeen te verbeteren.” Rennick, O. O. S. G., & Rennick, O. O. S. G. (2023, 14 maart). Gain-of-function onderzoek in Australië: Why the secrecy? – Senator Gerard Rennick. Senator Gerard Rennick.

Omdat V9 meer immunogeen is dan V8, kan dit volgens Senator Rennick uit Australië onder ‘gain of function’ vallen. Hij vroeg de vertegenwoordigers van Pfizer Inc. tijdens een hoorzitting: “Waarom hebt u deze paragraaf in het oorspronkelijke FOIA-document geredigeerd, gezien het feit dat dit document bewijst dat het vaccin was geoptimaliseerd met gain-of-function, waardoor de toxiciteit van het vaccin toenam door de hoeveelheid spike-eiwit te vergroten? [Dit vaccin verhoogt de antigeenexpressie van het spikeiwit. Het verhoogt de hoeveelheid eiwit die het vaccin aanmaakt in vergelijking met het virus. Een conventioneel vaccin is over het algemeen verzwakt en heeft geen hogere expressiefunctie. Dus accepteert u dat het vaccin een functionele gain-of-function is?”

Dat was dus de bedoeling, om iets ongevaarlijkers te laten testen en dan later BNT162b2.9 aan de bevolking op te dringen. Niets aan deze aanpak wijst erop dat Pfizer Inc. en BioNTech Manufacturing GmbH niets goeds van plan waren met het publiek.

Uitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injecties

 

Een paar dagen geleden, bijvoorbeeld, waren sommige lezers van mijn post ongetwijfeld verbaasd toen het veiligheidsinformatieblad voor de lipiden ALC0315 en ALC0159 het gevaarniveau OEB3 “gevaarlijk” aangaf, maar voor het totale vaccin Comiernaty gaf de fabrikant OEB5 vanaf 1 microgram aan, d.w.z. “zeer hoog toxisch potentieel”.

Het lijkt er dus op dat de bedoelingen ten opzichte van de bevolking duidelijk in strijd zijn met het fatsoensgevoel van alle eerlijke en rechtvaardige denkers (§ 826 BGB). De toelatingsprocedure voor BioNTech Manufacturing GmbH werd begeleid door het Paul Ehrlich Instituut. Geen wonder dus dat als alle bezwaren eenmaal zijn weggewuifd en weggeveegd, het niet mogelijk is om daarna nog naar de farmaceutische toezichthouder te stappen om bezwaren te uiten.

De geit is bewust eerst gecreëerd en daarna gebruikt als tuinman. Het is geen wonder dat er volledige geveinsde blindheid is over alle kwesties, dat de technische toezichthoudende autoriteit van het Federale Ministerie van Volksgezondheid de andere kant op kijkt en blijkbaar niet eens de Federale Minister informeert zodat hij kan reageren op vragen van parlementsleden met onware feiten over productie voor de bevolking, waarvan zijn autoriteit zou moeten weten dat het niet waar was, wat Lauterbach zei, dat plasmiden en DNA geen rol speelden bij de productie en dat het een mRNA was en geen modRNA.

Het is allemaal erg vreemd, naar mijn mening. In het bijgevoegde interview (zie video hieronder) maakt Ugur Sahin er geen geheim van dat hij buiten de productie om iets anders heeft gemaakt voor de werknemers en verkooppartners, dat ze vervolgens kregen als een “vaccinatie” buiten elke batchtest om. Deze actie van de fabrikant spreekt ook boekdelen.

       Video Link: https://twitter.com/i/status/1733182413642023415


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verdenking-van-een-advocaat-speciale-vaccinaties-voor-eigen-werknemers-besmette-voor-het-volk/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...