vrijdag 7 april 2023

Hoe het Westen eindigt: Poetin kondigt een nieuw BRICS-project voor een wereldwijde reservemunt aan om de petrodollar te VERVANGEN

 juni 25, 2022  11276   19  

 

Hoewel het grootste nieuws van de week ongetwijfeld de nietigverklaring van Roe versus Wade door het Amerikaanse Hooggerechtshof is, is er nog een andere bom die twee dagen geleden stilletjes ontplofte – een bom die veel ingrijpender verwoestende gevolgen voor de wereld zal hebben dan welke beslissing van het Hooggerechtshof dan ook, schrijft Mike Adams.

De Russische president Vladimir Poetin heeft aangekondigd dat de BRICS-landen een nieuw alternatief gaan uitrollen voor de status van wereldreservemunt van de Amerikaanse dollar. Zoals gemeld door IndiaTimes.com:                                                

“Volgens de Russische president zijn de lidstaten ook bezig met het ontwikkelen van betrouwbare alternatieve mechanismen voor internationale betalingen. Eerder zei de groep te werken aan het opzetten van een gezamenlijk betalingsnetwerk om de afhankelijkheid van het westerse financiële systeem te verminderen. De BRICS-landen hebben ook het gebruik van plaatselijke valuta in het onderlinge handelsverkeer gestimuleerd.”

Maar dit is nog maar het begin van de bom hier.

Wij weten ook uit bronnen in de sector dat “Project Sandman” verwijst naar een groep van meer dan 100 landen die van plan zijn om gelijktijdig de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt op te zeggen. Dit zal waarschijnlijk plaatsvinden op een zondagavond, VS tijd, zegt Andy Schectman, de CEO van Miles Franklin (een goud- en zilverhandelaar). Hij vertelde mij dit in een gisteren opgenomen interview, dat binnenkort zal worden uitgezonden.

De nieuwe vervangende munteenheid zal aangedreven worden door blockchain en ondersteund worden door goud, en daarom hebben de aangesloten naties snel goudvoorraden aangelegd in afwachting van de grote aankondiging. Wanneer die aankondiging komt, zullen naties die bijna 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, tegelijk de US-dollar afzweren en een door goud ondersteund, op blockchain gecontroleerd internationaal valutasysteem uitrollen, dat onmiddellijk de valuta-keuze van de wereld zal worden voor vrije handel en als opslagplaats van waarde.

De dollar, die alleen maar gesteund wordt door nog meer geld bij te drukken en door incompetent politiek leiderschap, zal ineenstorten richting nul. Vrijwel van de ene dag op de andere zullen de in Amerika verkochte goederen en diensten met 1000% in prijs stijgen. En dat is nog maar het begin: de dollar zal elk uur meer en meer aan waarde verliezen, omdat de houders van schuldbewijzen en dollarbiljetten van de VS alles tegen elke prijs zullen dumpen.

Degenen die dollars bezitten zullen alles verliezen.

De regering van de Verenigde Staten zal snel ineenstorten, parallel met de ineenstorting van de dollar en de centrale bank van de VS. Er zal geen geld zijn om militaire troepen te betalen of corrupte regeringsfunctionarissen af te kopen. Alle overheidssalarissen en pensioenen zullen effectief worden stopgezet. Het grote neocon-imperium van schuld, leugens en dood zal zo snel imploderen dat de mensen psychisch geschokt en lichamelijk onvoorbereid zullen zijn.

Rusland, China en India zullen opkomen als de economische leiders van de wereld, en het VS-imperium zal ophouden te bestaan. De voormalige Verenigde Staten van Amerika zullen uiteenvallen in regionale natiestaten, die grotendeels verdeeld zullen zijn over politieke lijnen, waarbij het satanische, anti-Amerikaanse Links de controle over de kusten zal grijpen, en conservatieve, pro-Amerika, pro-vrijheid, pro-grondwet groepen de rest van het land zullen domineren. Verwacht dat er een zeer reële burgeroorlog zal uitbreken, met massale slachtoffers.

Rusland weet dat het Amerika kan verslaan door zich gewoon aan te sluiten bij de pogingen van de wereld om de dollar-munt van Amerika nietig te verklaren. Daar is geen atoomoorlog voor nodig. Amerika is reeds zeer kwetsbaar voor een dergelijke ineenstorting, wegens de enorme schulden en uitgavenverslaving van de natie. Rusland en China zuigen alleen maar de lucht uit Amerika’s ineenstortende munt, wetende dat de economische zwaartekracht de rest wel zal doen.

Het Belt and Road Initiative – de toekomst van de wereldhandel ZONDER Amerika en West-Europa

Bestudeer de volgende kaart, waarop het Belt and Road Initiatief van China is afgebeeld, dat bestaat uit beschermde, zeer efficiënte handelsroutes tussen landen die ongeveer 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen:


Dit “Belt and Road”-initiatief zal de handel tussen de aangesloten landen versnellen, en het zal gebruik maken van China’s nieuwe “digitale yuan”-munt, die door goud wordt ondersteund en door blockchain-technologie wordt gecontroleerd.

Ziet u wat er op deze kaart ontbreekt? Amerika en West-Europa.

Dat komt omdat Amerika – de militaire en economische bullebak van de wereld – niet welkom is bij andere naties. Amerika speelt niet aardig. Amerika bombardeert wie het maar wil, terwijl het het SWIFT-systeem bewapent om zijn politieke vijanden te straffen, en nu de wereld is gaan beseffen dat de dollar een wapen is in plaats van een vrijhandelsmunt, wil niemand van nu af aan nog iets met Amerika te maken hebben.

De economische sancties tegen Rusland waren de laatste strohalm voor de dollar, zo blijkt. En de VS hebben niets meer om hun munt te ondersteunen: geen productie, geen arbeid, geen landbouwproductie, en zelfs geen goud in de kluizen. De VS heeft geen eerlijke en vrije verkiezingen meer en geen vrijheid van meningsuiting. Daar komt nog bij dat in de VS politieke gevangenen wegrotten in gevangenissen in DC, terwijl de FDA organen van geaborteerde menselijke baby’s oogst om ze te gebruiken voor medische experimenten. Met andere woorden, de onwettige bezettingsregering van de VS, onder demonische invloed, is een groot kwaad in de wereld geworden.

West-Europa wordt bestuurd door waanzinnigen en “woke” propagandisten, die economische zelfmoord plegen door elke vorm van energie die er toe doet te verbieden. De EU valt uiteen, en de Euro-munt zal waarschijnlijk binnen een jaar in elkaar storten. West-Europa is op een zelfmoordmissie, zowel economisch als cultureel, want de naties van Europa mogen niet eens hun eigen grenzen beschermen tegen massamigratie. (De VS trouwens ook niet.)

Amerika zoals u het kent zal spoedig ophouden te bestaan

Het tijdperk van de Westerse beschaving loopt ten einde. Het zal gekenmerkt worden door de ineenstorting van de dollar, een wereldwijde afwijzing van de petrodollar-status, een ineenstorting van de rechtsstaat in de hele Verenigde Staten, een ineenstorting van de aandelenmarkt, de pensioenen, de obligatiemarkt en de crypto-markten, een ineenstorting van de voedselvoorzieningsketen, en een ineenstorting van de brandstof- en transportinfrastructuur. Dit zal op zijn beurt het elektriciteitsnet in veel gebieden platleggen, wat leidt tot een Mad Max-achtig scenario, waaruit een paar capabele overlevenden zullen proberen te vluchten.

Voor het einde van 2025, zoals ik al minstens de laatste vijf jaar publiekelijk heb voorspeld – zal Amerika zoals u het kent ophouden te bestaan. Dit is al die tijd het plan geweest van Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden en tal van RINO neocons, ook (de Cheneys, de Bushes, enz.). Zij moesten Amerika ten val brengen om één wereldregering onder de fascistische Verenigde Naties tot stand te brengen, met universele wapenbeheersing, universele vaccinatiemandaten, abortus-“rechten”, een kunstmatige wereldwijde hongersnood en totale controle over alle meningsuiting en verkiezingen.

Hun agenda mislukt echter op vele niveaus. Zo is Roe versus Wade zojuist door het Hooggerechtshof van de VS vernietigd, en er zijn elementen aan het werk die waarschijnlijk belangrijke aanklachten tegen deep state-spelers zullen bereiken. Maar elke staat die wil blijven bestaan nadat de dollar in elkaar is gestort, moet klaar zijn om in noodgevallen zijn eigen door goud ondersteunde munt uit te rollen. Texas is daar grotendeels op voorbereid, maar weinig andere staten zijn er klaar voor. Het weer op gang brengen van handel en commercie (na de ineenstorting van de dollar) zal de sleutel zijn tot het overleven van de ondergang van de dollar.

Texas is trouwens Amerika’s nr. 1 exporteur van goederen, en de Texaanse economie is groter dan die van de meeste naties op deze planeet. Dat geldt ook voor de economie van Californië. Maar Californië wordt geleid door kindermoordende, demonische fascisten, terwijl Texas de beste procureur-generaal ter wereld heeft (Paxton) en een sterk contingent pro-menselijke, pro-vrijheid, pro-Constitutie Amerikanen, die klaar en bereid zijn om de geest van Amerika in de nieuwe Republiek Texas weer op te wekken, als dat nodig is. #TEXIT

Maar wat er ook in eigen land gebeurt, Amerika’s dagen dat het de wereld rond kon rennen en iedereen kon bedreigen met militaire aanvallen en dollarbewapening, zullen spoedig voorbij zijn. En zonder de mogelijkheid om geld te drukken en de wereld te bedriegen om waardeloze schuldbewijzen van de VS te kopen, zal het leger van de VS geen geld meer hebben om door te gaan met operaties of nieuwe wapens te bouwen. Het zal uiteindelijk ontbonden worden.

Wat de voormalige Sovjet-Unie in 1991 overkwam, staat op het punt de Verenigde Staten van Amerika te overkomen: een ineenstorting van het vermogen om de bureaucratie en het leger te blijven financieren die het systeem de hele tijd hebben overeind gehouden. De Verenigde Staten zijn helaas verworden tot een imperium van schuld, leugens en dood. Het land wordt momenteel geregeerd door een heuse doodscultus, maar aan die dagen komt snel een einde met de dreigende ineenstorting van de demonische dollar en al het kwaad dat het drukken van geld sinds 1971 mogelijk heeft gemaakt.

Wanneer er eindelijk een einde komt aan dit kwaad, zullen allen die waarde hechten aan leven, vrijheid en geluk, zich verheugen (en weer opbouwen).

Bereidt u voor, want die dag komt spoedig. En van wat ik geconcludeerd heb, is de enige manier om de financiële ineenstorting die komen gaat te vermijden, uw bezittingen aan te houden in fysieke goederen, zoals goud en zilver, land, landbouwwerktuigen, munitie, industriële gebouwen (fabrieken, bijvoorbeeld) en andere “echte” dingen die niet verdwijnen bij een ineenstorting van de valuta.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-het-westen-eindigt-poetin-kondigt-een-nieuw-brics-project-voor-een-wereldwijde-reservemunt-aan-om-de-petrodollar-te-vervangen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...