zaterdag 11 november 2023

EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving

november 11, 2023   1488   4  

Het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de verplichte uitrol van Bill Gates’ Digitale ID die ingebouwde functies heeft die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda, schrijft Baxter Dmitry.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we de massa al jaren dat een belangrijk plan in de agenda van de globalisten digitale ID’s en digitale valuta van de Centrale Bank inhoudt om de mensheid op te sluiten in een digitale gevangenis – en de Europese Unie heeft zojuist toegegeven dat we al die tijd gelijk hadden.

De elite heeft deze plannen altijd ontkend en iedereen die hun plannen aan de kaak durft te stellen, bestempeld als “samenzweringstheoretici” die moeten worden gemuilkorfd op sociale media, uit de samenleving moeten worden verbannen en in sommige gevallen in de gevangenis moeten worden gegooid.

Maar nu slaan de globalisten hun slag.

Maar je hoeft je niet te onderwerpen aan hun autoritaire plannen. Het is nog niet te laat om terug te vechten. In feite zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die in opstand komen tegen deze tirannie.

Lid van het Europees Parlement Rob Roos bracht het slechte nieuws over de plannen van de globalistische instelling om de verplichte digitale ID’s, ontworpen door Bill Gates met de massale onderwerping van de mensheid in het achterhoofd, uit te rollen.

De digitale identiteitstechnologie, die bekend zal staan als eID’s, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtuigvluchten te kopen, boodschappen en basisbenodigdheden te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

En als je niet gelooft dat dit is wat ze van plan zijn, dan heb je niet goed opgelet.

Het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) lanceert een project om de agenda vooruit te helpen, wat ervoor zal zorgen dat alle leden van het publiek gedwongen zullen worden om deel te nemen aan het schema.

Het project is gebaseerd op wat bekend staat als “digitale openbare infrastructuur”, oftewel DPI. De rechtvaardiging van de VN om te eisen dat de mensheid wordt opgesloten met “digitale ID’s” is de veronderstelde noodzaak om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (of SDG’s) te bereiken.

Dat klopt, ze geven de klimaatverandering hier ook de schuld van.

Volgens professor Richard Werner, voormalig WEF Young Global Leader, heeft de globalistische elite deze aanval op de mensheid al tientallen jaren gepland – en ze bereiden zich nu voor om een clustermunitie in het hart van de burgermaatschappij te droppen om mensen zachter te maken zodat ze de digitale ID zullen accepteren.

Volgens Werner is het uiteindelijke doel van de elite een digitale ID-chip onder de huid.

De volgende stap in het plan van de elite voor massale invoering en totale controle is het creëren van een nieuwe wereldwijde ramp.

Volgens Werner is de moraal van het omgaan met deze gevaarlijke, nachtmerrieachtige mensen eenvoudig. Laat ze hun agenda niet uitvoeren. Laat het niet gebeuren. Het hangt van jou af.

De globalistische elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

De drang naar DPI of “Digitale ID’s”, vaccin paspoorten en CBDC’s wordt verdedigd door het WEF in samenwerking met Bill Gates en zijn stichting, de VN en de Europese Unie.

Het zal niemand verbazen dat de technologie zal worden getest in landen in Afrika en India die Bill Gates als zijn persoonlijke laboratoria beschouwt, voordat ze voor 2030 wereldwijd wordt uitgerold.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun “nul-kennis technologie”.

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

Volgens Werner moeten we CBDC’s helemaal niet zien als valuta.

“Je moet CBDC’s zien als een controlesysteem [of een vergunningensysteem], niet als een valuta,” legde Prof. Werner uit.

Hij heeft geen ongelijk. China heeft het systeem van sociale controle geperfectioneerd door CBDC’s te gebruiken om totale controle over de massa te behouden. Het is altijd 1984 in China.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat China model staat voor het beleid van het WEF, dus het is interessant om te zien hoe de Chinese regering plannen uitrolt die zijn eigen droom weerspiegelen om de massa te verarmen en privébezit uit te bannen.

De belofte dat je “niets zult bezitten en gelukkig zult zijn” was geen grap.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v3uxm6p-eu-declares-citizens-who-refuse-use-bill-gates-digital-id-will-be-excluded-.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-verklaart-dat-burgers-die-het-digitale-id-van-bill-gates-weigeren-worden-uitgesloten-van-de-samenleving/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...