zondag 21 januari 2024

Blackrock CEO in Davos: ‘Je moet verandering forceren, bij Blackrock forceren we gedrag’

januari 21, 2024   12  

John Fallon, CEO, Pearson, Larry Fink, CEO, BlackRock en Mark Hoffman, President, CNBC / Financial Times / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Larry Fink, CEO van Blackrock, liet deze week op het World Economic Forum in Davos zijn masker vallen en gaf toe dat zijn bedrijf zich bezighoudt met het “afdwingen van gedrag” en het “afdwingen van verandering” ten behoeve van de globalistische agenda van de elite, bericht Thepeoplesvoice.

Je moet gedrag afdwingen,” verklaarde Fink tijdens een toespraak waarin hij klonk als een technocratische versie van een ouderwetse communistische dictator. “Bij Blackrock dwingen we gedrag af.”

Blackrock bezit in wezen elk groot bedrijf ter wereld en bepaalt nu kapitaalinvesteringen via ESG (environmental social governance). De macht van Blackrock om kapitaalstromen te bepalen geldt ook voor soevereine landen. Kijk:

In wezen betekent ESG dat je alle “groene”, “diversiteit” en “rechtvaardige” vakjes zorgvuldig moet aanvinken om een cent aan financieel kapitaal te ontvangen van de globalistische poortwachters. Het is een vorm van bedrijfscommunisme en drijft de gevaarlijke technosocialistische agenda aan die de kern vormt van Klaus Schwab’s Great Reset en 2030 visie.

Het hele Ponzi-piramidespel is opgezet om ervoor te zorgen dat alle grote bedrijven voldoen aan de dictaten van de mondiale elite en deelnemen aan de klimaatveranderingsagenda die gewone mensen over de hele wereld jaar na jaar armer maakt.

Sri Lanka had een ESG-score van 98% en de globalistische elite beloofde dat het land naar rijkdom zou worden gestuwd.

Wat gebeurde er toen? Sri Lanka implodeerde vorig jaar spectaculair en liet de economie in puin achter, waarmee opnieuw werd aangetoond dat de versie van technocommunisme van de globalistische elite gewoon niet werkt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/blackrock-ceo-in-davos-je-moet-verandering-forceren-bij-blackrock-forceren-we-gedrag/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...