zondag 21 januari 2024

Politiebond Italië slaat alarm vanwege vele plotselinge sterfgevallen

 zondag, 21 januari 2024 13:59  Hits: 4562

 politie Italië, vragen over coronavaccin Nog steeds hebben we waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg gezien.

Nu raakt men bij de politie in Italië lichtelijk in paniek want er gaan wel heel veel mensen dood.

Voor veel mensen zijn de 'coronavaccinaties' iets dat in het verleden ligt en daarom zijn de meesten ze eigenlijk alweer vergeten.

Het leven gaat door nietwaar en als er dan nu bepaalde dingen gebeuren, dan heeft dat zeker niets met die 'vaccinaties' te maken.

Formeel zullen we het waarschijnlijk nooit weten, simpelweg omdat overheden onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van de 'coronavaccins', oftewel de vaccinatieschade, vakkundig blokkeren.

Dit heeft uiteraard ook alles te maken met aansprakelijkheid, want mocht er wel formeel heel veel vaccinatieschade worden aangetoond dan hebben niet alleen de 'vaccin' producenten een probleem, maar ook overheden.

Maar, de gevolgen worden overal steeds duidelijker, zo ook in Italië.

In de onderstaande video zie je dat er bij de Italiaanse politie sprake is van veel en vooral ook onverklaarbare sterfgevallen. Zoveel zelfs dat de politiebond OSA uitgebreide gegevens wil van de gezondheidsautoriteiten.

Niet alleen zijn er veel sterfgevallen, ook vertellen veel politiemensen dat ze serieuze klachten hebben gekregen nadat ze een 'coronavaccin' hebben genomen.

Er overlijden steeds vaker politiemensen en dat gebeurt alleen bij hen die zijn 'gevaccineerd'. 

Net zoals overal zijn het vooral jonge politiemensen die plotseling overlijden en de rest van de collega's begint zich nu toch wel serieus zorgen te maken.

En zoals eveneens gebruikelijk worden er geen statistieken bijgehouden over hoeveel gevaccineerde politiemensen nu precies zijn overleden.

Niet alleen de politie, maar ook de gevangenbewaarders in Italië trekken aan de bel met een 200 procent toename in plotselinge sterfgevallen het afgelopen jaar.

Uiteraard komen er ook commentaren zoals: Verdiende loon, hadden ze de coronademonstranten (wappies) maar niet zo hard moeten meppen.

Desalniettemin is het natuurlijk een goede zaak dat de politie en gevangenbewaarders in Italië aan de bel trekken en antwoorden eisen van de overheid.

Wie weet, gebeurt er binnenkort hetzelfde in Nederland en België.

Het originele Italiaanse bericht van journaliste Karina Michelin is hier te vinden.
https://niburu.co/buitenland/19363-politiebond-italie-slaat-alarm-vanwege-vele-plotselinge-sterfgevallen    

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...